Haberler

Paşa'nın Melekleri Ligin İlk Yarısında Umduğunu Bulamadı

Güncelleme:

Hentbol Bayanlar Süper Ligde son 3 sezonun şampiyonu Muratpaşa Belediyesi, bu sezonun ilk yarısını 3. sırada tamamladı.

SİNAN ÖZMÜŞ - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi, art arda 4. şampiyonluk için başladığı sezonun ilk yarısını aldığı iki mağlubiyetle üçüncü sırada tamamlayabildi.

Bayanlar hentbolunu son 3 yıldır domine eden ve milli takıma en çok oyuncu veren takım olan Muratpaşa Belediyesi'nde sezon başında Serpil İskenderoğlu, Yasemin Şahin ve Betül Yılmaz Kastamonu Belediyespor'a; Derya Tınkaoğlu ile Çağla Yılmaz İzmir Büyükşehir Belediyespor'a; Katerna Chumak da Yeni Mahalle Belediyesi'ne transfer oldu. Transferler nedeniyle "Paşa'nın Melekleri", yeni bir takım kurmak zorunda kaldı.

Makedonya A Milli Takımında oynayan 23 yaşındaki Zorica Despedovska ve 27 yaşındaki Dushica Gjogievska ile Konak Belediyespor'dan 33 yaşındaki Sırbistanlı Tanja Vuckoviç'i transfer eden mavi-beyazlılar, altyapıdan takviye ettikleri genç oyuncularla sezona başladı.

Muratpaşa Belediyesi, ligin ilk yarısında Yenimahalle Belediyesi ve Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçlarında aldığı yenilgiler sonrasında şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayabildi.

İlk yarıda oynadığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet 2 mağlubiyet alan Antalya temsilcisi, attığı 296 gole karşılık kalesinde 222 gol gördü ve 14 puan topladı.

Lig öncesi sezonlara göre daha çekişmeli

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bu yıl önceki senelere göre daha güçlü takımlar bulunduğunu, kulüplerin bu sezon daha fazla yatırım ve iyi transferler yaptıklarını söyledi.

Hentbol Bayanlar Süper Lig'in bu sezon daha çekişmeli hale geldiğini dile getiren Ünsal, "Son 3 sezonun şampiyonu olarak sezona başladık. Ligin ilk yarısında başarısızız. 2 maç kaybettik. Bunları ligin ikinci yarısında telafi ederek yine şampiyon olmayı hedefliyoruz" dedi.

Ünsal, devre arasında henüz bir transfer görüşmesi yapmadıklarını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA / Spor

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kastamonu Belediyespor Betül Yılmaz Muratpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title