Haberler

Partisinden İhraç Edilen Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı'dan Açıklama

Partisi AK Parti'den ihraç edilen Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı açıklamalarda bulundu.(AK Parti) ihraç edilmesinin ardından makamında düzenlediği basın toplantısında kendisine yönelik iddialara yanıtladı.

Partisi AK Parti'den ihraç edilen Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı açıklamalarda bulundu.

Giresun'un Doğankent ilçe Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden

(AK Parti) ihraç edilmesinin ardından makamında düzenlediği basın toplantısında kendisine yönelik iddialara yanıtladı.

Önümüzdeki belediye seçimlerinde aday olacağını açıklayan Bağımsız Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, "AK Parti'den aday olmam söz konusu bile olamaz. Beni belediye Başkanı seçen Doğankent halkı benim hangi partiden belediye başkanı olacağıma da hep birlikte karar veririz" dedi.

Eski AK Parti Milletvekili Hacı Hasan Sönmez'le ilgili sorulan soruya, "Vekille uyum sağlayamadığım söyleniyor. Sözü geçen milletvekiliyle uyum sağlayıp sağlayamadığımı anlayabilmek için sürekli istişare halinde olup birbirimizle sürekli görüşmemiz lazım ki bazı şeyler uysun veya uymasın bu buradan anlaşılır. Ben milletvekilliği süresince hiç milletvekili gözüyle bakıp 'işte şurada da şu işim var vekilim bana yardımcı olurmusunuz' demedim çünkü ihtiyacım olmadı. Anlaşamadığımız bu olabilir. Aramızdaki fark şu olabilir. Ankara'dan bakışla yerelden bakış birbirinden farklıdır. Kendileriyle Allah'ın selamı dışında hiçbir işim olmamıştır. Birde Doğankent Belediyesi borç batağına batırılmak isteniyor, bir şirketten istimlak parası aldığım ve bu parayı nereye kullandığım soruluyor. Söz konusu olayın yaşanmasının ardından 3 yıl geçti benim ihraç olayım çıkalı 5 ay oldu. Bu iddiaları ortaya atan Doğankent AK Parti ilçe Başkanı 3 yıldır şimdimi aklına geldi? İlçede nereye ne yapıldıysa hep birlikte hareket ettik. Her harcamanın hesabını kuruşuna kadar biliyor. Bu suçlamaların hepsi maksatlı biz bunları biliyoruz. Bu konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılmıştır. Herhangi bir suç unsuruna rastlanmamıştır. Beni Doğankent İlçesinde sandıkla harcamaları mümkün değil. Burada çamur at içi kalsın siyaseti yapılıyor" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden verilen makam aracının geri alındığı söylentileri ile ilgili konuşan Kabadayı, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğankent Belediyesi'ne makam aracının dışında bir JCB aracı bir de cenaze nakil aracı verdi. JCB kışın kar çalışmaları sırasında pert oldu. 8 yıl makam aracını kullandık. Bu araç belediyeye yaklaşık 160 bin TL kazandırdı. Bu araca belediye olarak 8 yıl boyunca sadece yakıtını koyduk ve öyle kullandık. Aracın bakımını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapıyordu. Makam aracının geri alınmasını sağlayanlar sanki çok büyük bir marifet yapmış gibi sağda solda övünerek anlatıyorlar. Aracın gitmesi demek Doğankent Belediyesi'nin zarar etmesi demektir. Makam aracı geri gitti diye Doğankent Belediye Başkanı gideceği yere yürüyerek gidecek değil belediye bütçesinden araç kiralayacaktır. Bu da Doğankent Belediyesi'nin her yıl 20 bin TL araç parası vereceği anlamına geliyor. Ben Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na bu güne kadar belediyemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Makam aracının geri alınmasının da kendinden kaynaklanmadığını da biliyorum" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nazmiye Kabadayı Doğankent Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title