Haberler

Parlamenterlerde Şampiyon Macaristan

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, final maçında Türkiye'yi 1-0 yenen Macaristan oldu.

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, final maçında Türkiye'yi 1-0 yenen Macaristan oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sports Arena'da oynanan maçlarla sona erdi. Gürcistan ile Polonya arasında oynanan üçüncülük maçını Polonya 3-2 kazanırken, final maçında ise Macaristan ile Türkiye karşı karşıya geldi.

60 dakika üzerinden oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın 35'inci dakikasında Macaristan, Bela Danko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan sürede Türkiye aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Turnuvanın şampiyonu Macaristan olurken Türkiye ikinci, Polonya üçüncü, Gürcistan dördüncü oldu.

Maçtan sonra yapılan kupa töreninde, bir ve ikincilik kupasını Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, üç ve dördüncülük kupasını ise Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık verdi.

Ak Parti Giresun Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Spor Kulübü Başkanı Adem Tatlı, "2 gün boyunca güzel maçlar oldu. Dostluk içerisinde oynanan maçlar sonunda Macaristan'a 1-0 yenildik. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Macaristan'ı tebrik ediyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Macaristan Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title