Haberler

Parlamenterler Arası Futbol Turnuvasını Kosecki'li Polonya Kazandı

Antalya'da düzenlenen Parlamenterler Arası Futbol Turnuvası'nı eski Galatasaraylı futbolcu Roman Kosecki'nin de yer aldığı Polonya takımı kazandı.

Antalya'da düzenlenen Parlamenterler Arası Futbol Turnuvası'nı eski Galatasaraylı futbolcu Roman Kosecki'nin de yer aldığı Polonya takımı kazandı. Turnuvada Rusya ikinci, TBMM takımı ise üçüncü oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen Parlamenterler Arası Futbol Turnuvası kapsamında, ikinci gün maçları Zeytinköy Yüzüncü Yıl Tesisleri'nde oynandı. İkinci günün ilk maçında TBMM, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'den yoksun çıktığı karşılaşmada Letonya ile golsüz berabere kaldı. TBMM takımı ikinci maçında Rusya ile karşılaştı. TBMM takımı gol yollarında etkili olamayınca sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Turnuvanın diğer karşılaşmalarında Polonya, Macaristan ile 6-6 berabere kalırken, Letonya'yı ise 8-6 mağlup etti. Bu sonuçla Polonya 4 maç sonunda topladığı 10 puanla turnuvanın şampiyonu oldu. Polonya'nın, Letonya'yı mağlup ettiği karşılaşmada eski Galatasaraylı futbolcu Roman Kosecki ve milli futbolculardan Kucharski'nin etkili oyunuyla sonuca gitti.

Rusya ise günün ilk maçında Macaristan'ı 2-1, Türkiye'yi ise 4-0 mağlup etti. Bu sonuçla Rusya topladığı 9 puanla turnuvayı ikinci tamamladı.

TBMM takımı Letonya ile golsüz berabere kalırken, Rusya'ya ise 4-0 mağlup oldu. TBMM takımı 4 puan ve averajla turnuvada üçüncü oldu. Turnuvayı Letonya 4, Macaristan 1 puan ile tamamladı.

Karşılaşmaların ardından ödül törenine geçildi. Toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra, ilk üçe giren takımların kaptanlarına kupaları verildi.

BOYRAZ: "BİR SONRAKİ TURNUVADA ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Ak Parti İstanbul Milletvekili kaleci Osman Boyraz, turnuvanın son gününde iki galibiyet almayı hedeflediklerini hatırlatarak, "Futbolda her zaman istediğiniz sonuç olmuyor. İyi oynadığımız maçta kişisel hatalarla gol yedik. İleride Hakan Şükür'ün olmaması bizi sıkıntıya soktu. Burada spor olarak elbette galibiyet üzerine odaklandık, ama spor da bir kardeşliktir. Bir sonraki turnuvada Türk halkına şampiyonluğu armağan edeceğiz" dedi.

TATLI: "HAKAN BU TAKIMIN YÜZDE 90'INI OLUŞTURUYOR"

Ak Parti Giresun Milletvekili ve Parlamenter Spor Kulübü Derneği Başkanı Adem Tatlı, turnuvaya şampiyonluk parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Polonya'yı dün elimizden kaçırdık. Dün 6-1 öndeyken Polonya maçını kaybettik. Son dakikalarda yediğimiz gollerle yenildik. Bugün moral ve motivasyonumuz bozuldu. Hakan bu takımın yüzde 90'ını oluşturuyor. O olsaydı çok farklı olurdu. İyi oyun oynamadık. Buradaki milletvekili arkadaşlarımız futbolcu değil. Ama diğer takımlarda milli takımda oynayan milli futbolcuları var. Bugün çok hazır değildik. Futbolun yanında diğer ülkelerin milletvekilleri ile tanışıyor, lobi faaliyetleri yapıyoruz. Ülkemizi tanıtıyoruz. Bu organizasyonda esas amacımız bunlardır" diye konuştu.

TBMM takımında bugün oynanan karşılaşmalarda, Adem Tatlı, Hüseyin Türkoğlu, Harun Tüfekçi, Mevlüt Akgün, Osman Aşkın Bak, Osman Ören, Fatih Şahin, Osman Boyraz, İsmail Kaşdemir, Fehmi Küpçü, Fevzi Şanverdi, Necdet Budak, Hüsnü Ordu forma giydi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Roman Kosecki Letonya Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title