Haberler

Parlak Elmadaki Şoke Eden Gerçek

Güncelleme:

Elmanın parlak olmasını sağlayan parafin, insan sağlığı açısından son derece zararlı...

Manavdan, pazardan alışveriş yaparken fark etmişsinizdir, mesela elmalar artık daha parlak. Bu parlaklığı veren, yağlı yapısı nedeniyle sebze-meyvelerin üzerini kaplayan ve raf ömrünü uzatan parafin.

PARAFİN: YANICI BİR MADDE

İstanbul'da yaşayan Okan Yesmil isimli bir vatandaş manavdan aldığı cam gibi parlak elmanın yüzeyini maket bıçağı ile kazıyarak kaplı olan parafini ortaya çıkardı. Yesmil, Facebook sayfasında yayınladığı videoda, parafinin yanıcı bir madde olduğunu da kaydetti.

ELMALARI SOYARAK TÜKETİN

Tamamen kimyasal olan parafin yıkamayla kolay kolay gitmiyor. Uzmanlar bu yüzden elmaların kabuklarının soyulmasını öneriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

alainMobil-ANDROID:

Bu ne bicim dunya be insansalik diye bisey kalmamis...

14
2
yanıtYanıtla
ramazanMobil-ANDROID:

çok tehlikeli cezalandırmak lazım.

13
3
yanıtYanıtla
u.n.senmobilWeb@haberler.com:

Kurtlu elma yiyerek isi garantiye alin. Zira kurtlar ve bocekler zehirli diye yimedigi elmakari insanlara kaliteli diye yutturuyorlar

13
2
yanıtYanıtla
hakikatMobil-ANDROID:

Desene bütün zehiri kabuğunda .....

8
6
yanıtYanıtla
pazarcıMobil-ANDROID:

Üzeri normal olan parlak olmayan bi elmayı alin pamuklu bir bezle silin ve sonrasına bakin aynısı olur...

3
6
yanıtYanıtla
GALİPmobilWeb@haberler.com:

O parafin değil karneabau denilen bir bitkinin yağıdır ve mumsu özelliği vardır. Son derecede sağlıklıdır. Böyle herşeye kanmayın..

1
5
yanıtYanıtla
AdanaliyikMobil-IOS:

Yakinda yapragi yiyecegiz

2
0
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Allah senden Razı olsun sonuçta insanlara faydalı Bi video çekmiş arkadaş

1
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

En temizi köye yerlesip hepsini kendin yetistirmek bu serefsizler herseye kotu bisey katıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title