Haberler

Parkta Tabancayla İntihar Etti

Kayseri'de 37 yaşındaki Faith Tunçtürk, sabah bir camide namaz kıldıktan sonra, girdiği bunalım sonucu parkta şakağına dayadığı tabanca ile intihar etti.

Kayseri'de 37 yaşındaki Faith Tunçtürk, sabah bir camide namaz kıldıktan sonra, girdiği bunalım sonucu parkta şakağına dayadığı tabanca ile intihar etti.

Merkez Melikgazi İlçesi Gökkent Mahallesi 496'ıncı Sokak'ta meydana gelen olayda, evli Fatih Tunçtürk, camide sabah namazını kıldıktan sonra parkta oturdu. Bunalımda olduğu iddia edilen Tunçtürk, tabancayla başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen 112 Acil sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Tunçtürk'ün öldüğünü belirledi. Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Tunçtürk'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Melikgazi Kayseri 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title