Haberler

Parkomat Uygulaması Genişledi, Ulaşıma Zam Yok

Güncelleme:

.UKOME; Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ulaşım ve Trafikle ilgili birimlerin amirleri ile Şoförler Odası Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, trafik ve park konusunda alınan kararların yürürlüğe gireceğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Karıkçı, toplu taşımayla ilgili alınan kararları da açıkladı.

Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, yoğun bir gündem ile toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Geçen ay UKOME alt komisyona havale edilen raporlar ile çeşitli kurumlardan gelen, gündeme alınması gereken konular ve ulaşım daire başkanlığımızdan gelen konuları kurulumuzla beraber karara bağladık. Kamuoyu için önemli olan bazı caddelerde Parkomat uygulamasına geçilmesi ile ilgili kararlar; Bahçelievler 4., 2. ve 9. Caddeler'de; Eski Valilik, SGK ile Ticaret ve Sanayi Odasının önünde, Şehitlik Caddesinde, İpekyol Caddesinde, Cengiz Topel Caddesinden ve Abide Kavşağı'na kadar bu uygulamayı başlatacağız. Parkomat uygulamaları daha çok Büyükşehir Belediyesi açısından gelirden çok bu bölgelerdeki yoğun parkları önlemek ve disipline etmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek içindir" dedi.

Toplu taşıma ücretlerinin artırılmasına istinaden UKOME kurulunun, kentin farklı noktalarında ulaşımını değerlendirerek fiyat artışlarının şu anda uygulanmaması yönünde karar alarak, sadece yeni açılan Çamlıdere ve Akziyaret hattı için yeni bir tarife belirledik. Siverek, Birecik ve Viranşehir ilçelerindeki Şehir içi toplu taşımaya yönelik ücretlerin rehabilite edilmesi tam 1 lira 10 kuruş olacak şekilde karara vardık. Mevcut taşıma güzergahlarında araçların ihtiyacı karşılamaması bunun üzerine 25 yeni Toplu taşıma aracının ek olarak tahsis edilmesine; Çamlıdere, Abdurahman Dede, Akziyaret, TOKİ ve Maşuk güzergahlarına takviye ek araçların verilmesinin kararını aldık" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çamlıdere Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
title