Haberler

Parklardaki Oyun Grupları, Yenileniyor

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 61 parkta yenileme ve bakım çalışması yapıyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Çalışmalarının ardından yenilenen ve modern hale getirilen parklarımız ve çocuk oyun gruplarımızda, çocuklarımız daha güvenli bir şekilde oynayıp vakit geçirebilecek" dedi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, halkın sosyal yaşam alanlarının başında yer alan parkların ve parklardaki oyun gruplarının yenilenerek daha güvenli ve modern hale getirildiğini belirtti. Başkan Gümüş, "Zamanla eskiyen, kırılan ve sağlamlığını yitiren parklardaki oyun grupları ekiplerimiz tarafından tamamen yenileniyor. Ayrıca parkların toprak halde bulunan zeminlerine olası bir düşmede yaralanmaların önüne geçmek adına kauçuk zemin kaplaması yapılıyor. Kırsal mahallelerimizdeki parklarımızı da kapsayan çalışmalarının ardından, yenilenen ve modern hale getirilen oyun gruplarında, çocuklarımız daha güvenli bir şekilde oynayıp vakit geçirebilecek. Parklarımız her yaş kesiminden vatandaşlarımızın vakit geçirdiği ve çocuklarımızın oyun oynayarak eğlendikleri sosyal alanlar olması bakımından çok önemli. Bu bakımdan parklardaki yenileme çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Gümüş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title