Haberler

Parklarda Gördüğü Manzara Başkan Alıcık'ı Üzdü

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe merkezindeki parklarda incelemelerde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe merkezindeki parklarda incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile parkları gezerek incelemelerde bulunan Başkan Alıcık, yaz aylarına girmeden bütün parkların yaza hazır hale getirilmesi, temizlenip bakımlarının yapılması talimatlarını verdi.

Sabah mesaisine parkları gezerek başlayan Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak gerekli bakım çalışmalarının yapılmasına rağmen gördüğü manzaralar karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Nazilli Belediyesi olarak vatandaşın rahatı huzuru için her daim çalıştıklarını belirten Başkan Alıcık; "Nazilli Belediyesi olarak kişi başına düşen yeşil alanı çoğaltmak, çocuklarımızın daha güvenli ortamlarda oynamalarını sağlamak ve vatandaşımızın huzurla oturup dinlenebileceği alanlar sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak ne var ki bu günün dışında başka günlerde de sık sık parklarımızı gezip inceliyorum ve gördüğüm manzaralar karşısında gerçekten çok üzülüyorum. Bizim bir şeyleri yenilememiz, yeniden yapmış olmamız bu gördüklerim karşısında pek bir şey ifade etmiyor. Çocuklarımızın oynayacakları oyun guruplarının kırılıp dökülmesi yakılması oturup dinlenilecek bankların üzerlerine yazılar yazılıp tahtalarının sökülmesi, spor fitnes aletlerine zarar verilmesi hangi insana yarar sağlıyor anlam veremiyorum. Verilen bu zararlar maddi ve manevi olarak hepimizi etkiliyor. Halka malolmuş varlıklara zarar vermek demek kişinin kendisine zarar vermesi demektir. Bu yüzden bütün vatandaşlarımızdan tek isteğim zarar vermeyiniz vereni de engelleyiniz. Geleceğimiz için lütfen duyarlı olalım" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title