Haberler

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası'na Taşınıyor

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, modern ve sağlıklı bir kent görünümü için gerçekleştirdiği çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Toplamda 600 m2lik 2 katlı hizmet binası planlanmış olup, çalışmalarına başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarını gerçekleştireceği hizmet binasının birinci katında personel ihtiyaçlarını giderip, dinlenebileceği bir alan planlanırken, ikinci katında ise idari birimlerin olduğu müdürlük katı yer alacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise bir açıklama yaparak, "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz artık yeni binasında hizmet verecek. Burası hem Müdürlüğümüzün ismine hem de daha verimli hizmet vermesi bakımından uygun bir yer" ifadelerini kullandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hizmet vereceği binanın yapımında ise Ankara'nın yöresel mimari dokusunu yaşatmak, kentsel dönüşüme destek vermek ve kaçak yapıyı önlemek amacıyla Gölbaşılıların hizmetine sunulan Ankara Evleri mimarisi örnek alınacak. Müdürlük, başarılı çalışmalarını yeni modern binasında sürdürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title