Haberler

Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarptı

Güncelleme:

Konya'da 35 yaşındaki Ahmet Öztürk'un kullandığı otomobil, kontroldan çıkıp park halindeki kamyona arkadan çarptı.

Kaza, saat 21.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Ardıçkuşu Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre bir eğlence merkezinde alkol aldıktan sonra 71 EN 9.. plakalı otomobiliyle yola çıkan Ahmet Öztürk, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 42 R 5... plakalı kamyona arkadan çarptı.

"BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN"

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan Öztürk, için kaza yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ahmet Öztürk, olay yerine gelen arkadaşları tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Öztürk, yanında bekleyen Eyüp isimli arkadaşına, "Beni yalnız bırakmayın" dedi.

Ahmet Öztürk, ambulansla Numune Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Öztürk'ün hastanede yapılan alkol testinde 2.60 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Öztürk Selçuklu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

serdareastside_serdar@hotmail.com:

ehliyetini alin.....yüklü bi para cezasi kesiin....baskalrinin hayatini tehlikeye attigi icin sorusturma acin....

17
0
yanıtYanıtla
BRAVOndr_hh@live.de:

Icin icin, iksirincaya tiksirincaya kadar icin... Catlayana - kusana kadar icin... Hatta yetmez üstüne üstlük araca kullanin sarhos sarhos baskalarinin hayatini da tehlikeye atin, aferin!

16
0
yanıtYanıtla
köroğlumehmetdemirpolat@hotmail.com:

adam öldürmeye tam teşebbüsden yargılanmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title