Haberler

Bakırköy'de 11 Araç Kundaklandı

Güncelleme:

Bakırköy'de park halindeki 11 araç, kimliği belirsiz kişilerce üzerlerine benzin dökülerek kundaklandı.

Bakırköy'de park halindeki 11 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üzerlerine benzin döküldükten sonra molotofkokteyli atılarak kundaklandı.

Yeşilköy Erguvan Sokak'ta park halinde bulunan 11 araç, saat 02. 00 sıralarında üzerlerine benzin döküldükten sonra molotofkokteyli atılarak ateşe verildi. Gürültü üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri, söndürme tüpleri ile alevlere müdahale etti. Alevlerin sardığı bir otomobilde meydana gelen patlama tüm mahalleyi sokağa döktü. Patlama anında fırlayan bir cisim, çalıştığı apartmanın önünde olup biteni izleyen apartman görevlisi Rıza Hasanbaş'ın karnına isabet etti. Karnından hafif şekilde yaralanan Hasanbaş'a olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale etti. Alevler, kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, araçların çoğu kullanılmaz hale geldi.

Polis, kundakçıları yakalamak için çevrede yoğun bir şekilde çalışma başlattı. Eski Havaalanı Caddesi üzerindeki ağaçlık ve otluk alanlarda uzun süre arama yapıldı. Mahalledeki tüm caddelerin giriş çıkışları tutularak, tüm otomobiller arandı, ancak kundakçıların izine rastlanmadı. Sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelileri yakalayabilmek için çalışmaları sürdürüyor.

SK - İstanbul / Bakirköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title