Haberler

Park Bravo'dan Tasarımcılara Destek!

Güncelleme:

Park's By Park Bravo, Moda Okulu ESMOD ile yetenekli tasarımcı adaylarını destekliyor.

Park Bravo Group'un güçlenerek yenilenen markası Park's by Park Bravo, dünyanın ilk ve en iyi moda okullarından ESMOD ile işbirliği yapıyor. Moda sektörüne unutulmaz isimler kazandıran ESMOD'un yetenekli öğrencisi Elif Sülün'ün tasarladığı ürünler Park Bravo mağazalarında satışa sunuldu.

Park's by Park Bravo, ESMOD ile yaptığı işbirliği ile birlikte yetenekli tasarımcı adaylarının tasarladığı kıyafetleri satışa sunma imkanı tanıyor. ESMOD İstanbul'un 2. sınıf öğrencilerinden Elif Sülün'ün hazırlamış olduğu etek ve ceket tasarımı 25 Park Bravo mağazasında yerini aldı.

Elif Sülün'ün Jackie Kennedy'nin rafine ve zamansız stilinden esinlenerek tasarladığı ürünler, Park's by Park Bravo kadınının kendine güvenen, enerjik yapısıyla birleşerek güçlü bir kadın portresi ortaya çıkarıyor. Sınırlı sayıda üretilen ceket ve etek takım, düğme ve astar detayları ile iş yaşamındaki kadınların gardıroplarını süsleyecek.

Park's by Park Bravo'nun yetenekli tasarımcı adaylarını desteklemek amacıyla düzenlediği bu projeye Nefise Karatay da fotoğraf çekimlerinde yer alarak destek verdi.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Park Bravo Sülün Moda Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title