Haberler

Paris?te Meçhul Asker Anıtı?ndaki Meşale Çanakkale Şehitleri İçin Yandı

Paris'te Meçhul Asker Anıtı'ndaki meşale Çanakkale Şehitleri için yandı Fransa'nın başkenti Paris'te Champs-Élysées caddesinde bulunan Meçhul Asker Anıtı'nda (Arc de Triomphe) Çanakkale Savaş'larının 100.yılı yılı nedeniyle dün anma töreni düzenlendi.

Paris'te Meçhul Asker Anıtı'ndaki meşale Çanakkale Şehitleri için yandı

Fransa'nın başkenti Paris'te Champs-Élysées caddesinde bulunan Meçhul Asker Anıtı'nda (Arc de Triomphe) Çanakkale Savaş'larının 100.yılı yılı nedeniyle dün anma töreni düzenlendi.

Paris'teki Meçhul Asker Anıtı'ndaki tören Fransa Ulusal Çanakkale ve Doğu Cepheleri Anma Derneği tarafından düzenlendi. Törene Türkiye Paris Büyükelçiliği birinci müsteşarı Ali Onaner katıldı. Törene Çanakkale'de hayatını kaybeden Fransız savaşçıların yakınları, Askeri temsilciler, resmi davetliler katıldı.

Zafer Takı Meçhul Asker anıtına yürüyüş ve meşale yakılması sonrasında Çanakkale Şehitleri için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleşti. Çelenk konulması ve lise öğrencilerinin gül bırakması sonrası anıtta bulunan resmi heyet anıt defterine yazdı. Ulusal Polis bandosu Fransız besteci Alain Delhotal'ın "Çanakkale'yi Hatırla" adlı parçasını seslendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Fransa Paris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title