Haberler

Paris Saint Germain'den Neymar'a 500 Milyon Dolar!

Güncelleme:

Paris Saint Germain Kulübü'nün Katarlı sahibi Nasser Al-Khelaifi, Barcelona'nın yıldızı Neymar için toplam 500 milyon dolarlık bir teklifte bulundu.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Neymar için astronomik rakamları gözden çıkaran takımlar arasına Fransız devi Paris Saint Germain de katıldı. Fransız ekibinin başkanı Nasser Al-Khelaifi, Barcelonalı yıldızı transferi için tam 500 milyon doları gözden çıkardı.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

Manchester City, Manchester United ve Real Madrid'in uzun süredir peşinde olduğu Neymar, kendisini 2021 yılına kadar Barcelona'ya bağlayacak sözleşmeyi imzalamaya hazırlanıyor. Ancak fikrini değiştirmek isteyen kulüpler inanılmaz tekliflerini peşi sıra sürdürmeye devam ediyor.

TAM 500 MİLYON DOLAR

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Paris kulübünün Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin, Neymar için yıllık 40 milyon Euro teklif ettiği ve onu kazanmak için 190 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Neymar teklifi kabul etmesi halinde yeşil sahaların en çok kazanan futbolcusu olacak. Paris Saint Germain ise 5 yıllık sözleşme ve bonservis dahil toplam 500 milyon Euro'yu ödemek zorunda kalacak.



NASSER AL-KHELAIFI KİMDİR?

Katar'ın en büyük şirketi olan Katar Yatırım Otoritesi'nin (Qatar Investment Authority) başkanı olan Al-Khelaifi, beIN Media'nın CEO'su görevini de yürütüyor. Dünyanın en büyük sıvılaştırılmış doğal gaz ihracatçısı olan şirketin 60 milyar dolar civarında varlığı bulunuyor. Tüm dünyaya yayın yapan 36 TV kanalının sahibi olan Nasser Al-Khelaifi, eski bir profesyonel tenisçi. 2011 yılında Paris Saint Germain'in hisselerinin yüzde 70'ini satın alıp başkanlık koltuğuna oturan Al-Khealifi, Fransız kulübüne David Beckham, David Luiz, Zlatan Ibrahimovic gibi yıldızları kazandırdı. Katarlı işadamı birçok tenis organizasyonuna da sponsorluk yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

suyum kalmadi yardim edin:

Ey arablar ey türkturkmen ey kürtler Insanlik öldü deme fatmaya eyyy dünya insalik öldü deme etiyopa da Aylardir yagmur yagmiyor kuraklik saglims hertarafi su kuyulari bom bos Araba yok at yok sürmek icin birsey yok ..bigr anne almis cogcunu gögsine ölmesini bekliyor ki öbür 4 kardesk yacasin diye neymar 500 milyon agbim vay abim kimsede senin paranin ustunde gögzu yok biz mert bir milleteniz türk kürt alevi laz nerde bir sikinti olursa bir birimize yardim ederiz canim abillerim yardim abi yardim insanlar oluyor ve onlar bizi bekliyor......

6
0
yanıtYanıtla
caner:

suriyede insanlar aclıktan ölüyor sudiilere bak ülkelerine 1 tane bile suriyeli almamışlar nasılsa enayi türkiye var

2
0
yanıtYanıtla
akili ol:

suriyedeki araplar aclik sefalet icinde sen nymara 500milyon ver. ne büyük serefsizliktir bu. . Allah sizi bildigi gibi yapsin cöl arabi

1
0
yanıtYanıtla
muga:

şekil A da görüldüğü gibi para parayı çeker

0
1
yanıtYanıtla
misafirr:

tiksiniyorum bu dünyadan bune lan cebimizde para yok adamlar yarım milyar veriyo bi adama

1
0
yanıtYanıtla
Aynen:

bu isyan cikarsak alsak elimize isid gibi silahlari bak gor nasil dengeleniyor :D

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title