Haberler

Paris Hilton Yüzüne Altın Maskesi Yaptırdı!

Güncelleme:

Serveti dillere destan olan Paris Hilton, bir güzellik merkezinde yüzüne 24 ayar saf altından oluşan yüz maskesi yaptırdı.

Paris Hilton, önceki gün Beverly Hills'teki bir güzellik salonunda bakım yaptırdı.

CİLDİM PARLADI

Hilton, 24 ayar saf altından oluşan yüz maskesini yaptırırken çektirdiği fotoğrafı, "Cildim parıldadı" notuyla Instagram'da paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Paris Hilton Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

Serkan75Mobil-IOS:

Ey müminler iyi ki böyle insanlar var. Var ki ibret olsun bizlere...Allah(c.c.) boylelerini gorup ibret alalim diye var ediyor.

102
2
yanıtYanıtla
nuri:

bu şımarığın otellerinde kalan kodamanlara duyrulur bu rahatlık

5
13
yanıtYanıtla
Belçika:

Eşeye srtına altın semeri vurmuşlar eşek yine eşektır

17
1
yanıtYanıtla
asya:

Aferin iyi yapmis bide yanaydi o yuzun pis milyoner okadar ac sefil insan varken paylastigina bak

9
1
yanıtYanıtla
soysuzpkk:

para para bunlarin yalanci cenneti

4
1
yanıtYanıtla
capkin:

vay bee karida para el sabunu gibi, yikadikca köpürüyor lan bende 1000 lirayla capkinlik yapacam diye dalagim sisiyor. . . . .

2
2
yanıtYanıtla
murat:

Hasta bu ya

4
0
yanıtYanıtla
sercanMobil-ANDROID:

bildigin yaldizi altin maskesi diye yapistirmislar )))

0
2
yanıtYanıtla
HESAB:

TABİ ALTINDAN YAPTIRACAK. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title