Haberler

Paris Hilton 'Uçak Şakasına' Dava Açmaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Dubai'de katılacağı bir otel açılışı için uçağa binen Paris Hilton, korkunç bir şakanın kurbanı olmuştu. Mısırlı sunucu Ramez Galal'in kendi programı "Kontrol Ramez'de" için Paris Hilton'a "uçak düşüyor" şakası yapmıştı.

PARİS HİLTON KORKU DOLU ANLAR YAŞAMIŞTI

Uçağın motorundan tuhaf sesler gelmesi üzerine herkesin çığlık atmaya başlaması, Paris Hilton'a da panik yaptırmış ve korku dolu anlar yaşatmıştı. Şaka ekibinden olan uçakta bulunan diğer yolcuların da paraşütle atlaması üzerine iyice tedirgin olan Hilton'un bu korku dolu anları internette milyonlarca kişi tarafından paylaşılmıştı.

UZUN SÜRE ŞOKU ATLATAMAMIŞTI

Uçaktan indikten sonra karşısında kameraları gören Hilton, uzun süre yaşadığı şokun etkisinden kurtulamamıştı. Olayın şaka olduğunun ortaya çıkmasının ardından Hilton'un sinirli olduğu belirtildi.

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Travma geçirdiği ve bir daha uçağa binme düşüncesinin bile kendisini çılgına çevirdiği öğrenilen ünlü yıldızın, "Kontrol Ramez'de" programı yapımcılarını dava etmeyi düşündüğü bildirildi. Paris Hilton'un sözcüsü, ünlü yıldızın bu şaka fikrinin sorumlularını bulma konusunda oldukça kararlı olduğunu kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Paris Hilton Dubai Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (48)

Adınızı Yazın:

bir para kapısı daha çıktı keveşeye

6
193
yanıtYanıtla
sezgin:

iyi olmuş biraz ölümü hatırlar bari şımarık

13
105
yanıtYanıtla
RelaxMobil-IOS:

Paris hilton adanalimiydi

12
73
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın Ad ve Soyad:

Ne oldu korktunmu ölümden elbet öleceksin bir gün ve bu sana şaka olmayacak kimbilir böyle haber falan da beklemeyecekin ölmek üzeresin diye bir an bir nefes ve tık yok

1
82
yanıtYanıtla
hıyarlı baba:

arabın gamasını yedin mi sen onu söyle

5
56
yanıtYanıtla
ser:

sonuna kadar hakli paris, sakanin da bi siniri var, ne mal insanlar varya.

55
0
yanıtYanıtla
ali:

kendi şaka yapsa ama hoş olur başkası yapınca dava aç hemen para

5
48
yanıtYanıtla
ÖLÜM:

BENCE GUZLE BI SAKA OLMUS. INSANIN HAYATTA BİRGÜN ÖLECEĞİNİ DÜSÜNEREK HAYATI ONA GORE YASAMASI GEREKTIGINI HATIRLATMISLARDIR. BİRGUN ÖLÜP GİDECEĞİNİDE UNUTMA HAYATINIDA ONA GÖRE YAŞA.

23
16
yanıtYanıtla
üsük:

vah kuzuuuuumm, senidemi şakaladılar tüüühhhh. . . :))))

2
36
yanıtYanıtla
adanalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

kalpten gitseydi kim hesabını verirdi bu tür eşek şakalarından uzak durun. bu şaka değil gerçek kim olsa altına eder :-D

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title