Haberler

Paris Büyükelçisi Hakkı Akil'e Boyalı Saldırı

Güncelleme:

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, Paris Descartes Hukuk Fakültesi'nde düzenlenen 'Türkiye ve Fransa'da Laiklik' konferansında bir kişinin boyalı saldırısına maruz kaldı.

"ERMENİ ASILLI FRANSIZ SALDIRGAN"

Konuşma yaptığı sırada kürsüye yaklaşan bir kişi elindeki boyalı sıvıyı Büyükelçi Akil'in üzerine fırlattı. Saldırı sonrası açıklama yapan Hakkı Akil, saldırganın Ermeni asıllı Fransız vatandaşı olduğunu belirtti.

"DAHA ÖNCE DE SALDIRDILAR"

Güvenlik görevlilerinin saldırganın kimliğine ulaştığını dile getiren Akil, "Daha önce de saldırdılar. Marsiya'da ve Paris'te Turizm Ofisine de saldırdılar." dedi.

"SALDIRILARIN ARTMASI ŞAŞIRTICI OLMAZ"

Saldırıların artıp armayacağı konusunda düşünceleri sorulan Hakkı Akil, "O konuyu diasporaya sormanız lazım. Artması şaşırtıcı olmaz!" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkı Akil Türkiye Fransa Paris Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

RecepMobil-IOS:

Hepimiz ermeniyiz diyen alçaklar nerede

19
1
yanıtYanıtla
grcklrmobilWeb@haberler.com:

Rte bir bagirir bir azarlar bak bir daha yapiyorlarmi Ne de olsa dunya lideri Vay be Fena fircalar titretir alimallah

8
1
yanıtYanıtla
sinan06Mobil-ANDROID:

hrantcilar nersesiniz???

7
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

''Hepimiz Ermeniyiz'' diyenler elbette utanmalıdır. . . Hrant Dink''in öldürülmesi asla tasvip edilecek bir şey değildir. Ancak o sloganı ata ata yollarda yürüyenler şayet gerçekte Ermeni değilse bence iki defa utanmalıdırlar. Ama mesela savaş zamanında Erzurumlu Türk kadınları doldurup zulüm ettikleri Ak damar kilisesini açanlar da utanmalı veya geçen sene tam 23 Nisanda Milli bayramımızda, 24 Nisan soykırım iftirasından bir gün önce ermenilere taziye mesajı gönderenler de bu utançtan paylarına düşeni almalıdırlar. . .

8
0
yanıtYanıtla
YabanimobilWeb@haberler.com:

Ermeniler Siyonistlerin maşası , çok iyi araştırsınlar Jeunes Türkler kimdi Talat paşa kimdi oyun oynadılar hala daha uyanamadılar yazık yazık uyanın ey Ermeniler uyanın

2
1
yanıtYanıtla
SADECE:

ISRAILDE AYAKLARI KESIK KOLTUGA OTURDTU ;; ODA YETMEDI ULUSLAR ARASI SULARDA GEMIYEDE OTURTDU , , , , YETMEDI HALA OTURUYORUZ ;;; EZBER BOZAN KAFIRDIR DIYEN SIZLER BIN YILI GECMIS OTURUYORSUNUZ DEVAM AFERIN SIZLERE NAZAR DEGMESIN, . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
saldırı çok tuhaf:

ermeni olan bu kişi neden saldırmış tam anlamadım, , türk olana saldırmak doğru mu, , anlaşılan nefret boyutu çok yüksek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title