Haberler

    Pargalı'nın Ölümü Twitter'ı Salladı

    Güncelleme:

    Muhteşem Yüzyıl, dün akşam bir devrin sonunu ekrana getirdi.

    Mahmut Saral - - Tarihi karakterler ve olayları kurgulayarak ekrana getiren ve son yılların en dikkat çekici yapımlarından bir tanesi olan Muhteşem Yüzyıl, dün akşam yayınlanan bölümüyle belki de şimdiye kadar yayınlananlar arasında en heyecanlılarından birine imza attı.

    Uzun süredir İbrahim Paşa'nın akibeti hakkında karar almaya çalışan Kanuni Sultan Süleyman, Kadı Efendi'den aldığı fikir doğrultusunda İbrahim Paşa'yı iftar yemeği için sarayına davet etti ve aynı günün gecesinde, hem İbrahim Paşa, hem de kendisi uyurken onun infaz edilmesi emrini verdi.

    Ülkemizin en çok izlenen ve dikkat çeken dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl, bu gelişmenin ardından kısa sürede Facebook ve Twitter gibi sosyal platformlarda en çok konuşulan başlıklardan biri oldu. Twitter'da #PargalıÖlürse başlığıyla binlerce mesaj atıldı, dün geceki bölüm tartışıldı. Şimdi diziyle alakalı en çok merak edilen ise, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümde nelerin olacağı...

    Dizinin hayranları, Twitter'da mesaj atmak için sadece bu başlığı değil, aynı zamanda İbrahim Paşa karakterini canlandıran oyuncu Okan Yalabık'ın da hesabını hedef olarak seçti. Ancak 12.494 takipçisi bulunan oyuncu, son mesajını 30 Temmuz 2012'de atmış ve "Muhteşem Yüzyıl, Eylül'de başlayacaktır : )" demiş.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Kanuni Sultan Süleyman Muhteşem Yüzyıl Mahmut Saral Twitter Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title