Haberler

'PARDON Bekar Mısın?' Perdelerini Aliağalılar İçin Açacak

Güncelleme:

Bekarlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin komik öyküsünü anlatan 'Pardon Bekar mısınız?', Aliağa'da tiyatro severler ile buluşacak.

Huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan Damla ve Burcu adlı iki öğrenciyle çat kapı gelen davetsiz arkadaşları, Burcu'nun aykırı ailesi, ev sahipleri ve tuhaf oğlu arasındaki köşe kapmacayı anlatan oyun iki perdeden oluşuyor.

Oyuncu Ahmet Çevik'in kendi adını taşıyan tiyatrosu tarafından sahnelenecek oyunda; Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Ahmet Çevik, Dost Elver, Tuğba Özay, Aslı Omag, Ender Gülçiçek, Hakan Kutlay Kutlu, Şehmus Akbulut ve Yağız Şanal gibi sevilen oyuncular rol alıyor.

Kiracı – ev sahibi ilişkisini alışılagelmedik bir üslupla anlatan 'Pardon Bekar mısınız?'ı Mustafa Arıkoğlu yazdı. Oyunu, ödüllü yönetmen Apo Kaya yönetirken; müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer hazırladı.

Aliağalı tiyatro severler tarafından merakla beklenen oyunun konusu ise şöyle: Bekarlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin yeni kurbanları Damla ve Burcu olmuştur. Ev sahibi olmanın verdiği yetkilere dayanarak oluşturduğu yasalarıyla ve kendince yeniden yorumladığı "namus" kavramına olan derinden bağlılığıyla hayatı kiracılarına zehir eder. Ama kendisi için hazırlanmış ilahi tokattan habersizdir…

9 Temmuz günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 22.00'de sahneye konulacak oyunun biletleri 5 TL olarak belirlenirken, oyunu izlemek isteyenlerin biletlerini ASEV gişelerinden ve biletix üzerinden temin edebileceği duyuruldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meral Küçükerol Sinan Bengier Tuğba Özay Dost Elver Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title