Haberler

Parayı Gördü, İntihardan Vazgeçti

Kastamonu Araç'tan fındık toplamak için Ünye'ye gelen şahıs, borçlarından dolayı bunalıma girerek intihara kalkıştı. Şahıs, polis ekiplerinin kendisine para uzatmasıyla intihar etmekten vazgeçti.

Orta Yılmazlar Mahallesi Dere Sokak da 9 nolu apartmanın öğle saatlerinde çatısına çıkan 3 çocuk babası Hasan Sarıöz, borçları ve çocuklarının okul masraflarını karşılayamamasından dolayı ekonomik bunalıma girerek intihara kalkıştı. "Benim hiçbir suçum yok, emniyet müdürünü savcıyı buraya getirin" şeklinde haykıran Sarıöz, derdini anlatmak için olay yerine gelen gazetecileri yanına istedi.

Kamera karşısında "Kastamonu Araç'tanım. Adım Hasan Sarıöz. Epilepsi, akciğer kanseri, sara, şekerim tansiyonum var. 3 tane çocuğum var ve çocuklarım çadırda yaşıyorlar" diyerek borçlu olduğunu belirtti. Sarıöz'ü dakikalarca intihardan caydırmak için uğraşan polis ekipleri, çareyi aralarında para toplamakta buldu. 350 TL parayı Sarıöz'e veren polis ekipleri ikna etme çabalarını sürdürürken, Sarıöz'ün "burada 350 TL var" şeklinde konuşmasına karşılık "sana yine para veririz, fonda 2 milyar para daha var" diyerek intihar girişimini sonlandırmak istedi. 37 yaşındaki Hasan Sarıöz, parayı az bulsa da kollarını açarak polis ekiplerine kendini bıraktı.

Sarıöz, intihar girişiminin sonlanmasının ardından olay yerine gelen 112 ekiplerince Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ünye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title