Haberler

Parasız Kalan Hostesler Soyundu

Alacaklarını Ödemeyen Şirketi Protesto Etmek İçin Soyunarak Çıplak Pozlar Veren Hostesler Büyük Yankı Uyandırdı.

İspanya'da iflas eden havayolu şirketine ait bir grup hostes, alacaklarını ödemeyen şirketi protesto etmek için soyunarak çıplak pozlar vermesi büyük yankı uyandırdı.

Italia 1 kanalının haberine göre; İspanya'da 22 Aralık 2009 tarihinde iflas eden İspanyol Air Comet havayollarından bir grup hostes, alacaklarının ödemeyen şirketi protesto etmek için çıplak poz vererek takvim yaptı. 9 aydır ödenmeyen aylık ücretlerini alamadıklarını ve zor durumda olduklarını söyleyen hostesler, uçak içinde ve dışında çıplak poz vermelerini, "ihtiyaçtan dolayı yaptık" diye açıkladı. Takvimde yer alan hostes kızlardan Adriana, Eva ve İrene, İspanyol televizyonlarına yaptıkları açıklamalarda, unutulmak istemediklerini belirterek, "Takvime çıplak poz verecek hale bile geldiğimizi göstermek, şirketi protesto etmek için bunu yaptık. Alacaklarımızın hepsinin ödenmesini istiyoruz" diye konuştu.

İnternete konulan takvim, 15 Euro'dan satışa sunuldu. Hostesler Derneği'nin de takvimin yapılması için hosteslere maddi manevi destek verdiği kaydedildi. Takvimin, yaklaşık 100 milyon avroluk borçtan dolayı iflas eden Air Comet'in sahibi ve İspanya İşverenler Organizasyonları Konfederasyonu'nun (CEOE) Başkanı Gerardo Diaz Ferran'ın imajını olumsuz yönde etkilediği belirtiliyor.

Firma, Air Comet'in iflasıyla mağdur olan 672 kişinin geleceğiyle ilgili şimdilik hiçbir açıklamada bulunmadı.

( İHSAN DÖRTKARDEŞ / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title