Haberler

Kuzenini Öldürüp Bahçeye Gömen Katilin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Maslak'ta, kuzenini bıçakla öldürüp cesedini parçalayarak torbalara doldurup bahçeye gömen şahsın, görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Maslak'ta gece bekçisi olarak çalıştığı şirkete çağırdığı kuzenini bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli, yakalandı. Şüphelinin cinayet sonrası cesedi torbalar içinde bahçeye çıkarma anı kameralar tarafından kaydedildi.

ÖLDÜRÜLEN ŞAHSIN AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'da hamal olarak çalışan 33 yaşındaki Mehmet Tunç'un ailesinin, 6 Eylül'de yaptığı kayıp başvurusuyla ilgili çalışma başlattı.

EKİPLER SON OLARAK KUZENİYLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BELİRLEDİ

Tunç'un telefon görüşmelerini inceleyen ekipler, son olarak Maslak Atatürk Organize Sanayi Sitesi'ndeki reklam şirketinde gece bekçisi olarak çalışan kuzeni 36 yaşındaki Yavuz K. ile görüştüğünü tespit etti.

KUZENİNİN ÇÖP POŞETLERİNİ ÇUKURA GÖMDÜĞÜ GÖRÜLDÜ

Ekipler, şirketteki güvenlik kameralarını kontrol ettiklerinde, Tunç'un 6 Eylül'de Yavuz K.'nın yanına gelerek şirkete girdiğini ve daha sonra çıkış yapmadığını belirledi. Görüntülerde, Yavuz K.'nın ilerleyen saatlerde taşıdığı çöp poşetlerini şirketin karşısında kazdığı çukura gömdüğü görüldü.

PARA KAVGASI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Polis tarafından gözaltına alınan Yavuz K'nın, emniyetteki sorgusunda kendisine görüntüler izletildikten sonra suçlamayı kabul ettiği belirtildi. Emniyetteki ifadesinde Mehmet Tunç ile bankada ortak hesap açtırdıklarını ve hesaptaki 40 bin liranın yarısını istediğini kaydeden Yavuz K.'nın, Tunç'u, parayı vermediği için öldürdüğünü söylediği bildirildi.

DEMİRLE VURDU, BIÇAKLA KAVGASINI GÖVDESİNDEN AYIRDI

İfadesinin devamında, Tunç'un kafasına demirle vurduğunu ve daha sonra bıçakla kafasını gövdesinden ayırdığını anlatan Yavuz K.'nın, cesedi ağır olması sebebiyle parçalara ayırarak şirketin karşısındaki bahçeye gömdüğünü itiraf ettiği kaydedildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ YOK ETMEK İÇİN YANGIN ÇIKARMIŞ

Yavuz K.'nın vücudundaki yanık izlerini gören polis, şirket yetkilileriyle görüştüğünde, yanıkların 8 Eylül'de şirkette çıkan yangını söndürmek isterken oluştuğu yönünde bilgi aldı. Ancak yapılan araştırmada, 4 gün önceki yangının, belirtildiği gibi bilgisayar kablolarının tutuşmasıyla çıkmadığını, kamera görüntülerini yok etmek için şüpheli tarafından çıkartıldığını tespit etti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yavuz K, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Tunç İstanbul Maslak Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title