Haberler

Parantez'den Multinet Kart Kullanıcılarına 1 Milyon Tl

Güncelleme:

Ödeme sistemleri ve akıllı hizmet çözümlerinde Türkiye'nin lider kuruluşu Multinet Up'ın ortak olduğu girişim Parantez, Eylül ayı ile kullanıcılarına toplam 1 milyon TL "TATLIPARA" dağıttı.

Multinet Up'ın iştiraki olan, Multinet kart kullanıcılarına harcadıkça kazandıran Parantez'in üye sayısıyla birlikte, bu hizmet kapsamında dağıtılan "TATLIPARA" miktarı da hızla artıyor. Eylül ayı ile 1 milyon TL "TATLIPARA" kullanıcılara ulaştı.

228.000'i aşkın kullanıcı Parantez ile tanıştı

Dijital bir platform olan Parantez, özel kampanyalar düzenleyerek Multinet kart kullanıcılarının Parantez noktalarında yaptıkları harcamalarla TATLIPARA kazanmalarını sağlıyor. Böylece yemek sadece lezzet şöleni olmakla kalmıyor, aynı zamanda zevk ve kazanca dönüşüyor. Kullanıcılar www.Parantez.com adresinden, Multimobil veya Parantez uygulamalarından platforma girerek, seçtikleri Parantez noktası restoran için 'Bugün Buradayım!' butonuna basarak TATLIPARA kazanıyor.

Parantez noktası restoranlarda yenen her yemekte, ilki hesap tutarının %5'i, ikincisi %10 ve üçüncüsü %15 olacak şekilde Multinet karta gerçek para, yani "TATLIPARA" yatıyor. TATLIPARA en fazla 72 saat içinde Multinet bakiyesine yükleniyor ve hesaplarına eklenen TATLIPARA market ve restoran gibi 20.000'den fazla Multinet noktasında dilediğince harcanabiliyor..

Bugüne kadar 45.000 kişi 7.435 restoranda toplam 1.014.900,20 TL TATLIPARA kazandı.

Kullanması çok kolay

Parantez'e Multinet kart numarası ile giriş yapılıyor. Parantez kullanıcının gittiği lokasyona göre, ona özel olarak TATLIPARA kazanabileceği restoranları listeliyor. Kullanıcı gitmek istediği restoranı seçip "Bugün Buradayım!" butonuna basarak restoranın kampanyasına katılabiliyor. "Bugün Buradayım!" butonuna basılan restoranda aynı gün içerisinde yapılan Multinet harcamaları TATLIPARA kazandırıyor.

Restoranlara da önemli avantajlar sağlıyor

Parantez, Multinet Up üyesi restoranların müşterilerine özel kampanyalar oluşturmasında yardım ediyor ve kampanyaların müşterilere sunulacağı platformu oluşturuyor.

Parantez noktası olan restoranlar Amerikan servisi, sticker, masa üstü kartolet gibi promosyon ürünleri ile destekleniyor. Parantez yüzlerce şirketi ve çalışanlarını restoran için potansiyel müşteriye dönüştürüyor. Daha önce hiç gitmemiş müşterilere restoranları ve kampanyaları tanıtıyor. Ayrıca Twitter, Facebook veya Google Plus gibi sosyal medya platformlarında kampanyalar duyuruluyor.

Parantez kapsamında verilen özel bir hizmet de, ay boyunca yapılan tüm Parantez işlemlerinin işletmeye faydaları anlaşılır bir şekilde raporlanması oluyor. Detaylı harcama analizleriyle işletmeler müşterilerini daha yakından tanıyor. Parantez, kampanyaya katılan kart kullanıcılarına TATLIPARA, restorana da sadık müşteriler kazandırıyor ve boş masa bırakmayarak kârlılık oranını yükseltiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Up Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title