Haberler

    Paranaense ile Adriano'nun Yolları Ayrıldı

    Güncelleme:

    Kişisel sorunları sebebiyle eski günlerini mumla arayan ve uzun yıllar sonra futbola dönen Adriano, Paranaense ile sözleşmesini feshetti.

    Atletico Paranaense, Brezilyalı yıldız oyuncu Adriano ile karşılıklı yol ayrımına gitti.

    Brezilya ekibinde sadece 5 maç forma giyebilen 32 yaşındaki forvet, iki yıllık aradan sonra yeniden profesyonel futbola dönmüştü. Inter'in eski golcüsü yeni takımındaki ilk golünü Salı günü Libertadores'te aldıkları 2-1'lik mağlubiyette kaydetmişti. Ancak bu gol Adriano'nun aynı zamanda kulübüyle son maçı oldu.

    Kulüpten yapılan açıklamada " Adriano Leite Ribeiro, artık Club Atletico Paranaense'nin oyuncusu değildir. Kulübümüzün Libertadores macerasının sonunda yapmayı kararlaştırdığı bu görüşmenin sonunda taraflar karşılıklı olarak yol ayrımına gitme kararı aldı. Atletico Paranaense, Adriano'ya kariyerinde başarılar diler." ifadeleri yer aldı.

    Adriano'nun Paranaense'nin Libertadores'ten elenmesinin ardından gece pariye gittiği ve iki antrenmanı kaçırdığı biliniyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Adriano Leite Ribeiro Atletico Paranaense Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title