Haberler

Paramparça 22.yeni bölüm fragmanı

Güncelleme:

Paramparça 22.yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti. Paramparça dizi 27 Nisan Pazartesi tarihinde 22. bölümüyle yayınlanacak. Cihan'ın Gülseren'i ikna etme çabaları sonuç verecek mi ? Detaylar ve daha fazlası 27 Nisan P.Tesi günü ekranlarda.

Paramparça 22.yeni bölüm fragmanı. 27 Nisan Pazartesi akşamı 22.yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Paramparça dizisinin 22.bölüm tanıtım videosu merakla bekleniyor. Eşinden ayrılmış ve bir kızıyla ikinci baharını yaşamak isteyen genç ve güzel bir kadını canlandıran Nurgül Yeşilçay usta oyunculuğuyla renk kattığı dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Fragman videosu yayına girdiğinda haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Rahmi Bey'in çirkin tuzağıyla otelde Alev isimli bir kadınla baş başa kalan Cihan, düştüğü bu tuzak karşısında Gülseren'i ikna etmeye çalışır. Cihan'ın Gülseren'i ikna etmesi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü Gülseren'in ona inanmamak için çok farklı sebepleri de vardır. Olan bitenden çok memnun görünen Dilara'yı da büyük bir sürpriz beklemektedir. Gelişmeler karşısında yüzü gülen Dilara yaşananları Candan ile konuşmak için evine gittiğinde Candan'ın daha önce hiç karşılaşmadığı yüzüyle karşılaşır.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Nurgül Yeşilçay Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

sibel:

Nurgül abla sana bayılıyorum hayatımm

0
3
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

diziyi sabırsızlıkla bekliyom

2
0
yanıtYanıtla
sefkiye dilem:

Zizi merakla bekliyorum

1
0
yanıtYanıtla
yaren:

paramparça dizisini çok seviyorum her bölümünü sabırsızlıkla beklerim tabiki pazartesi oynayacak bölümü de:))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title