Haberler

Paramparça 18.yeni bölüm görüntüleri, son bölüm özeti

Güncelleme:

Paramparça dizisi 30 Mart Pazartesi akşamı yine çok heyecanlı bir bölümle izleyici karşısında. Paramparça dizisinin 18.yeni bölümünde ortalık fena halde karışıyor. Yeni bölümün özeti ve 18.bölüm fragman videosu haberler.com adresinde.

Paramparça 18.bölüm fragman videosu ve Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça dizisinin yeni bölümünün özeti. Hazal silahlı saldırıdan sağ olarak kurtulur ve henüz olayın şokunu yaşarken Cihan'ın kendisini bulmasıyla rahat bir nefes alır.

Paramparça yeni bölümde hapishaneye düşen Keriman'ı burada çok zor zamanlar beklemektedir. Koğuşun hanım ağası tarafından koğuşta çokta iyi karşılanmayan Keriman yaptıklarına bin pişmandır. Para için her şeyi yapan Özkan Dilara'nın şoförü oluyor. Cihan ile Dilara arasındaki hesaplaşmalar ise sürüyor. Dilara, Cihan'a yaptıklarının bedelini ödetmek istemektedir.

Bindiği otomobil kurşun yağmuruna tutulan Hazal o otomobilden sağ çıkmayı başarır ama artık cinayetin görgü tanığıdır ve üstelik de kimliği deşifre olmuştur.

Paramparça yeni bölümde Dilara boş durmuyor Cansu yalıya geri dönmek zorunda kalır. Verdiği hiçbir sözü tutmayan Özkan artık hem Dilara hem de Cihan'ın hedefindedir. Dilara ve Cihan'dan intikam almak isteyen Özkan, Almanya'daki hapishaneden kendisini Dilara ve Rahmi Bey'in çıkarttığını Cihan'a anlatır.

Ailesinin kendisine ihanet ettiğini anlayan Cihan, Dilara'dan boşanmaya kesin olarak kararlıdır ancak Dilara'nın da Cihan'a büyük bir sürprizi vardır.

PARAMPARÇA 18.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title