Haberler

Polislere Yönelik Yapılan Operasyonda 17 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul Organize Şube Polisi'ne yönelik yapılan operasyon kapsamında mahkemeye sevk edilen 29 emniyet görevlisinden 17'si tutuklandı, 12 kişi serbest bırakıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "suç örgütü kurmak", "örgüt üyesi olmak", "siyasal casusluk", "resmi evrakta sahtecilik", "kişisel verileri usulsüz kaydetme" ve "bilgisayar verilerini silme", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin görevini yapmasını kısmen engellemeye teşebbüs" iddialarıyla ilgili tutuklama istemiyle İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen 29 emniyet mensubundan 17'si tutuklandı, 12 kişi adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

TUTUKLANANLAR ARASINDA NAZMİ ARDIÇ DA VAR

Tutuklananlar arasında İstanbul eski Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ile eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın da bulunduğu öğrenildi. Ardıç, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde Ankara 1. bölgeden bağımsız aday olmuştu.

İstanbul Organize Polisi, 17/25 Aralık'ta yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda etkin olarak görev almıştı.

TUTUKLU YARGILANACAK İSİMLER

Ayhan Arıkanoğlu, Polat Kongur, Tunahan Tuncay, Veysel Barlas, Yunus Memişbey, Mahir Çakallı, Mehmet Akif Sakarya, Ahmet Üzümcü, İsmail Erçelik, Talip Yıldırım, Ramazan Haktan Helvacı, Said Gök, Ahmet Kalender, Metin Güneş, Ali Kavlak, Nazmi Ardıç ve Ramazan Bal.

SERBEST BIRAKILAN İSİMLER

Samed Arıkan, Osman Gazi Ateşçi, Mustafa Yıldız, Mesut Aydın, Mehmet Büyükköse, İrfan Erdaş, Hanifi Öpaydın, Habib Aslan, Gökmen Bayrak, Ahmet Karakaya, Ahmet Kahraman ve Adem Atik.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (47)

Yılmaz Y.Mobil-IOS:

Bu adı geçen polisler özünde çok ulvi duygularla hizmet ettiğini zanneden aldatılmış kardeşlerimizdir.öyle bir inanç ki hiç sorgulamazlar FG'nin mutlak doğru olduğuna inanırlar ve samimidirler.Gelelim bu arkadaşları kullanan,KPSS'de hırsızlık yapan,orduyu dizayn etmek için suçluların yanına bir sürü suçsuzu madur eden.Dolayısıyla Ergenekon ve Balyoz gibi gerçek projelerin suçlularının zamanında yargılanmamasını sağlayarak gerçek darbecilerin serbest kalmasına sebep olan,ellerindeki tüm imkanlarla hedeflerine ulaşamadıkları için Türkiye aleyhine içerde ve dışarda çalışan hainler topluluğu haline gelmişlerdir.Bu polislere üzülüyorum ama hizmetinde bulundukları kişiler tam bir ihanet şebekesi.You tube'yi açın bakın FG dava için hakimleri savcıları satın alın diye fetva veriyor.Müslüman hiçbir kimse böyle bir yol takip edilerek islam'a ve insanlığa yardımcı olunamayacağını bilir.Hülasa bu kökü dışarda bir ihanet ve dizayn çetesi,ülkenin güvenliği için mutlaka temizlenmesi gerek,burda sade vatandaşın haklarının gözetilmesi şart.Haksızlığı ve fitneyi yok etmek için,bu örgütün meşru gördüğü yanlış yoldan gitmemek lazım.

50
20
yanıtYanıtla
akmobilWeb@haberler.com:

Eee bu işlerin sonu bòyle olur sen başbakanimiza hainlik yap ne yapsalar size azdır hainler kime hizmet ettiklerini unuttular akillari başlarina gelmis tir

29
32
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

kendi kazidiklari cukura kendileri dustu milletin devletin cikarlarini ikinci plan da tutup kendi sahsi ve menfatlerini cikarlarini on plan da tutup olacagi buydu devleti temsil eden kisileri dinlerlerse devletin vermis oldugu imkanlarla niyetleri farkli devletin polisi bitmez geriden gelir yenisi herkim ki devlete millete yanlislik yapdiysa idamla yargilanmali nicin romanyada yakalandilar cunku bunlarda sucu varki kactilar sonucda pacayi ele verdiler

26
22
yanıtYanıtla
TuranmobilWeb@haberler.com:

Ak operasyon ak saray talimatı ile ak istihbarat polisi operasyonuna devam

20
21
yanıtYanıtla
birol budak:

nazmi efendi işte bu ALLAHIN ADALETİ alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. ölümlü dünya makamlar gelip geçici. bizleri haksız yere iftiralar atarak fişlediniz. ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİ GÖRDÜM seninle hesabımız bitmedi. ESAS ÖBÜR DÜNYADA HESAPLAŞACAĞIZ. KULU KANDIRIRSIN AMA CENAB-I ALLAH I ASLA çünkü o herşeyi görüyor

25
14
yanıtYanıtla
SEREN ÇETİN:

ÜLKE NE HALDE İŞLERİNE GELMEYİNCE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN POLİSİNİ NE DURUMA SOKUYORLAR ÜLKEDE HOŞ ŞEYLER OLMUYOR

30
8
yanıtYanıtla
mirzabeymobilWeb@haberler.com:

17 25 Aralıkta Ayakkabı Kutusu mu Bulmuşlar, Suçları Buymuş

27
8
yanıtYanıtla
Hasan ÇakırMobil-IOS:

Kafası biraz çalışan 17 Aralıktan 17 ay sonra yapılan bu operasyonun tamamen algıya dönük olduğunu görebilir. Dedim ya, birazcık kafası çalışıyorsa...

22
9
yanıtYanıtla
turkmobilWeb@haberler.com:

Savcı kiraz i öldüren polis kurşunu Herkes bilsin

7
21
yanıtYanıtla
arif:

etrafiniza donun bakin sordugunuz her 10 kisiden 7 si artik sizin paralel yalanlariniza inanmiyor ve 10 kisiden 5 i mhp diyor, inanmiyorsaniz gidin sokaga cikin sorun

17
10
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title