Haberler

Paralel Devlet Yapılanması Operasyonu - 4 Kişi Gözaltına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dernekte polis ekiplerinin araması- Polisin bir çuval içinde evrakları arabaya bırakması- Genel detaylar Aksaray'da Paralel Devlet Yapılanması operasyonu- Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik bir derneğe düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı, bazı dokümanlara el konuldu Aksaray'da Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik bir derneğe düzenlenen operasyonda, 4 kişi gözaltına alındı, bazı dokümanlara el konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dernekte polis ekiplerinin araması- Polisin bir çuval içinde evrakları arabaya bırakması- Genel detaylar Aksaray'da Paralel Devlet Yapılanması operasyonu- Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik bir derneğe düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı, bazı dokümanlara el konuldu Aksaray'da Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik bir derneğe düzenlenen operasyonda, 4 kişi gözaltına alındı, bazı dokümanlara el konuldu.Alınan bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Meydan Mahallesi'ndeki Aksaray Girişimci İşadamları Derneğinde (AGİAD) arama yaptı.Aramada, derneğe ait bazı dokümanlara incelenmek üzere el konuldu. Derneğin eski genel başkanı R.G. ve dernek yöneticileri olduğu belirtilen A.Y, H.A.U. ve F.Ö. gözaltına alındı.Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title