Haberler

Paraları Kandil'e Gönderemezsiniz, Anarşistlik Yapamazsınız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Paraları Kandil'e gönderemezsiniz, anarşistlik yapamazsınız. Yaparsanız alırız içeriye tıkarız. Sürüm sürüm sürünürsünüz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Paraları Kandil'e gönderemezsiniz, anarşistlik yapamazsınız. Yaparsanız alırız içeriye tıkarız. Sürüm sürüm sürünürsünüz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıldır kayıtlı olan üyeler için düzenlenen ödül törenine katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıl ve üzerinde kayıtlı olan üyelere yönelik düzenlenen ödül törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.

Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu, "Cumhurbaşkanımız "finansmanda inovasyon" diye nitelendirdi. Üyelerimize yıllık yüzde 9,90 faizle kredi kullandırıyorlar. Merkez bankası faizinden düşük. İstihdam üzerindeki yükleri çözüyorlar. Türkiye'ni iş dünyasının en büyük sorunu istihdam üzerindeki yükler. Yeni aldığın adamın maaşını, sigortasını, vergisini tamamını 3 ay devlet veriyor. 3 aydan sonra sen sadece net maaşı veriyorsun, vergi + sigorta primi yine devletten. Memnun kalmazsan bir sene sonra çıkar adamı, memnunsan çalışmaya devam etsin. Herkes en az yanında 1 kişi fazla istihdam sağlayacak. Buna hepimizin destek vermesi lazım" dedi.

Bakan Özhaseki de, "Biraz önce başkanım da söyledi aynen böyle yapıyoruz. Böyle yaparsak siz büyürseniz Türkiye büyüyecek. Devletin zengin olduğu dönemler geçti. Devlet icabında gerekirse denetleyecek. Gerekirse bazen devreye girecek ama iş aleminin işine karışmayacak, onları destekleyecek. Arkalarında duracak, önlerinde ki maniyi kaldıracak, Türkiye böyle büyüyecek. Bunun dışında büyüme modeli yok" diye konuştu.

"PARALARI KANDİLE GÖNDEREMEZSİNİZ, ANARŞİSTLİK YAPAMAZSINIZ"

HDP belediye başkanlarına da yüklenen Özhaseki, "Arkadaşlar seçimle gelmiş olmak demek her şeyi yapacağınız manasına gelmiyor. Evet seçimle gelebilirsiniz ama hiçbir suçu işleyemezsiniz. Hele bu devleti bölemezsiniz. Paraları Kandile gönderemezsiniz, anarşistlik yapamazsınız. Yaparsanız alırız içeriye tıkarız. Sürüm sürüm sürünürsünüz. Bunu da yaparız. Bununla da hiç korkumuz yok Allah'a şükür" şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin konuşmasının ardından ise vergi rekortmenlerine ve Ticaret ve Sanayi Odasına 40 yıl ve üzeri kaydı bulunan üyelere plaketlerine Bakan Özhaseki ile birlikte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu verdi.

(Coşkun Sağlamdin / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Nevşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title