Haberler

Paraguay'da Yüzyılın Soygunu: 40 Milyon Dolar Çaldılar

Paraguay'da en az 50 kişi tarafından güvenlik şirketi merkezine gerçekleştirilen soygunda 40 milyon dolar çalındı.

Paraguay'da en az 50 kişi tarafından güvenlik şirketi merkezine gerçekleştirilen soygunda 40 milyon dolar çalındı. Güney Amerika ülkesi Paraguay'ın Brezilya sınırında bulunan Ciudad Del Este kasabasındaki Prosegur adlı güvenlik şirketi merkezi en az 50 kişi tarafından soyuldu. Binaya büyük kalibre silahlar ve patlayıcılar kullanılarak giren saldırganlar, kasa dairesini soydu. Yetkililerin, "yüzyılın soygunu" olarak adlandırdığı soygunda 40 milyon dolar çalındı.

Emekli polis komiseri Antonio Gamarra, "Bu soygun, onlarca insanın dahil olduğu bir çok silahın, patlayıcının ve aracın kullanıldığı bu zamana kadar gerçekleştirilmiş en büyük soygun" dedi. Emniyet yetkilisi Arsenio Correa, soygunun 3 saat sürdüğünü ve 50 kişilik bir çete tarafından gerçekleştirdiğini ifade etti. Soygun sırasında çıkan çatışmada 1 polis memurunun öldüğünü ve yaralanan 3 kişinin de bölge hastanesine götürüldüğünü belirten Correa, soyguncuların kaçışlarını kolaylaştırmak için keskin nişancı kullandığını ve 10 aracı kundakladığını belirtti.

Görgü tanıkları saldırganların Portekizce konuştuklarını ve sınırda bulunan bir bölgedeki çete üyeleri olabileceğini dile getirdi. Her iki ülke polisinin, zanlıların yakalanması için ortak çaba gösterdiği bildirildi. Araçlar ve silahlara el konulduğu aktarıldı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güney Amerika Paraguay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title