Haberler

Papia - Hülya Cup Tenis Turnuvası Gerçekleşti

Güncelleme:

Bu yıl 12.'si düzenlenen Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası'nı, Hülya Avşar ve Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural kazandı.

Bu yıl 12.'si düzenlenen Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası'nı, Hülya Avşar ve Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural kazandı.

Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası'nın özel kapanış maçında çiftlerde Hülya Avşar ve Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural'ın rakipleri, oyuncu Filiz Taçbaş ve Eski Türkiye Şampiyonu Milli Tenisçi Yavuz Erkangil oldu. Çekişmeli geçen maçta gülen taraf Avşar ve Tural ikilisi oldu.

Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nde (TED) gerçekleşen gösteri maçının ilk setini 6-4 alan Avşar ve Tural, bu moralle ikinci sete de iyi başladı. İkinci seti 2-6 Taçbaş ve Erkangil çiftine kaptıran Avşar ve Tural, morallerini bozmadı ve son seti 10-5 skorla aldı.

Sergen Yalçın, Helin Avşar ve Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın da izlediği Papia-Hülya Cup özel gösteri maçı sonrasında, Alla Turca Alla Toker albümüyle tanınan Hakan A. Toker'in piyano eşliğinde Türk Sanat Müziği Resitali dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası, kupa töreni ile son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Filiz Taçbaş Helin Avşar Hülya Avşar Osman Tural Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title