Haberler

Papa, İstanbul'daki Saldırıda Ölenler ve "Sevgili Türk Halkı" İçin Dua Etti

Güncelleme:

Papa, "Saldırının kurbanları ve sevgili Türk halkı için dua edelim. Tanrı, şiddet yanlılarının kalplerini dönüştürsün ve barış yolundaki adımlarımızı desteklesin" diye dua etti.

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Şehir Devleti Başkanı Papa Francesco, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda ölenler için dua etti.

PAPA İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISINI UNUTMADI

Angelus Duası kapsamında Apostolik Saray'daki ofisinin penceresinden Aziz Petrus Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap eden Papa, İstanbul'daki terör saldırısını da unutmadı.

"TÜRK HALKI İÇİN DUA EDELİM"

Bu "acımasız" saldırıda çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığını söyleyen Papa, "Saldırının kurbanları, onların aileleri ve sevgili Türk halkı için dua edelim. Tanrı, şiddet yanlılarının kalplerini dönüştürsün ve barış yolundaki adımlarımızı desteklesin" diye dua etti.

SESSİZCE DUA ETTİ

Papa daha sonra, meydanda bulunanlarla birlikte bir süre sessizce dua etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Vatikan Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

mert:

papamısın nesin daha dün ermeni olaylarını soykırım dedin dua ediyormuş ne diye dua ediyorsun kuranı kerimin hangi ayetleriyle dua ediyorsun !!! sen herkez cennete gircek diyorsun kuranda (Bakara Suresi), 39. Ayetİnkâr edenler ve âyetlerimizi yalanlayanlara gelince, işte bunlar cehennemliktir. Onlar orada ebedî kalacaklardır. 81. AyetEvet, kötülük işleyip suçu benliğini kaplamış (ve böylece şirke düşmüş) olan kimseler var ya, işte onlar cehennemliklerdir. Onlar orada ebedi kalacaklardır.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title