Haberler

Eskişehirli Büfeci, Antika Döküm Ütülerle Tost Yapıyor

Güncelleme:

Eskişehir'de tarihi Odunpazarı Evleri bölgesindeki büfede 6 kilogram ağırlığındaki antika döküm ütülerle yapılan tostlar, müşterilerin ilgisini çekiyor.

Eskişehir'de tarihi Odunpazarı Evleri bölgesindeki 10 yıldır büfe işleten Sedat Coşkunoğlu tost makinesi yerine ütülerle yaptığı tostlarla müşterilerinin ilgisini çekiyor.

ANTİKA DÖKÜM ÜTÜLERLE TOST YAPIYOR

Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde Coşkunoğlu, altı kilogram ağırlığındaki antika döküm ütülerle tost yaparak geçimini sağlıyor.

"UZUN YILLAR ANTİKACILIK YAPTIM"

Coşkunoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte uzun yıllar kendisine ait iş yerinde antikacılıkla uğraştığını söyledi.

"ANTİKAYA İLGİ AZALINCA BÜFE İŞLETMEYE BAŞLADIM"

Antikaya ilginin azalması ve işlerinin durma noktasına gelmesi nedeniyle bu iş yerini kapatıp büfe açmaya karar verdiğini dile getiren Coşkunoğlu, son 10 yıldır büfe işlettiğini ifade etti.

"ANTİKA ÜTÜLERİ DEĞERLENDİRMEK İSTEDİM"

İş yerinde sattığı tostları tost makinesi yerine ütülerle yaptığını, bunun da bölgede çok dikkat çektiğini belirten Coşkunoğlu, "Antikacılık yaptığım dönemden kalan ütüleri değerlendirmek istedim ve tostu ütüyle yapmaya karar verdim. Tostları elektrikli ızgara üzerinde ütüyle pişirip müşterilerime sunuyorum.

"VATANDAŞLAR ÖNCE PEK İNANMIYOR"

Vatandaşlar, öncesinde pek inanmıyor, fazlasıyla şaşırıyorlar ama sonrasında yedikleri tostun lezzetli olduğunu fark edince elbette güzel tepkiler alıyorum" dedi.

"PAÇA ÜTÜSÜ" OLARAK KULLANILIYORLARDI

Coşkunoğlu, bu ütülerin geçmiş dönemlerde pantolonlarda "paça ütüsü" olarak kullanıldığını ifade ederek ağırlıklarının da 6 kilogram olduğunu söyledi.

"KAFA ÜTÜLEMİYORUZ, TOST ÜTÜLÜYORUZ"

Eskişehir'de yıkılan eski Kılıçoğlu Sineması'nın afişleriyle süslü iş yerinde sloganlarının "Kafa ütülemiyoruz, tost ütülüyoruz" olduğunu anlatan Coşkunoğlu, müşterilerin ilgisinden de mutluluk duyduğunu dile getirdi.

"KENDİ BİLDİĞİMİ OKUMAYA DEVAM EDİYORUM"

Coşkunoğlu, müşterilerin lezzetli gıdalara ilgisine dikkati çekerek "Bir ürünü güzel yapıyorsanız insanlar satın alıyor. Önemli olan ürününüzü kendinizin yemek istediği, giymek ya da kullanmak istediği gibi üretmeniz. Tostun yapılışını geliştirmek için bana fikir veren çok oluyor ama kendi bildiğimi okumaya devam ediyorum ve lezzetli, kaliteli tost yapıyorum. Kafa ütülemiyorum, tost ütülüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yaşam

Odunpazarı Eskişehir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

kısas:

Chp nin işi

1
4
yanıtYanıtla
dahi çocuk Mobil-ANDROID:

Ayranı ne ile yapıyormuş onuda yazında bizi büyük bi meraktan kurtarın hacca gitmiş kadar sevap kazanırsınız habere bak yaa sanki çok lazım dı

3
1
yanıtYanıtla
Dayı:

Kafayi utulemiş

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title