Haberler

Pandev'in Sözleşmesinde Devler Ligi Zorunluluğu

Güncelleme:

Avrupa'da 3 maçta da ilk 11'de sahaya çıkan Pandev'e, Şampiyon Ligi'nde direkt oynama sözü verildiği ve sözleşmesinde de böyle bir maddenin yer aldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Borussia Dortmund'a 4-0 mağlup olduğu maçta oynanan kötü oyun ve Prandelli'nin "Önceliğimiz 4.yıldız" sözlerinin yankıları devam ederken Pandev'le ilgili şok bir detay ortaya çıktı.

LİGDE KADROYA GİREMİYOR

Ligde kadroya dahi giremeyen Goran Pandev'in Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de forma giymesi büyük şaşkınlık yaratırken Prandelli'nin bu garip kararının altında oyuncunun sözleşmesinin yattığı ileri sürüldü.

PANDEV'E DEVLER LİGİ SÖZÜ

Avrupa'da 3 maçta da ilk 11'de sahaya çıkan Pandev'e, Şampiyon Ligi'nde direkt oynama sözü verildiği ve sözleşmesinde de böyle bir maddenin yer aldığı iddia edildi. Makedon futbolcu, forma giydiği 5 maçta ne gol attı, ne de asist yapabildi.

Döneminde Teknik Direktörü Mourinho'yla birlikte yıldızı Inter'de parlayan ve devamında Napoli'ye giden Makedon futbolcu, sezon başında Galatasaray'a transfer olmuştu.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title