Haberler

    Panathinaikos - Olympiakos Derbisinde Taraftarlar Futbolcuları Kovaladı

    Dün oynanan Atina derbisinde Panathinaikos taraftarları ortalığı birbirine kattı.

    Pazar günü oynanan Olympiakos ve Panathinaikos arasındaki Atina derbisine taraftar olayları damgasını vurdu.

    Yunanistan'ın en ateşli derbisi olarak bilinen Atina derbisinde olaylar, ilk olarak sahaya çıkan Olympiakoslu futbolculara saldıran ev sahibi takım taraftarları ile başladı. Tribünlerden sahaya dalan bir grup taraftar, Apostolos Nikolaidis Stadı'nı zeminlerinde rakip futbolcuları kovaladı.

    Polis olaya hemen müdahale ederken, güvenliğin ancak sağlanması nedeniyle maç 15 dakika gecikmeli başladı.

    Ancak drama maç boyunca devam etti. Olympiakoslu orta saha oyuncusu Patjtim Kasami, ikinci yarı başlangıcında sahaya çıkarken sahaya atılan bir meşale ile yaralandı. İsviçreli yıldızın tedavisi nedeniyle ikinci 45 dakika da gecikmeli olarak start aldı.

    Ayrıca Olympiakos Teknik Direktörü Vitor Pereira, bir Panathinaikos taraftarının attığı sandalyeden kıl payı kaçarak kurtuldu.

    Mücadele ev sahibi Panathinaikos'un 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanırken, Olympiakos Kulübü Başkanı Vangelis Marinakis, maçtan sonra, derbinin taraftar olayları nedeniyle gölgelendiğini dile getirdi.

    Marinakis, basın mensuplarına verdiği demeçte, "Bugün Yunan futbolu adına tam bir vahşet izledik. Olaylara tanık olanlar, bunu hayal edemezdi. Oyuncularımızın bu şartlar altında normal olarak oynamasını zaten bekleyemezdik. Maçtan sonra onlara baktığımda, bazıları şaşkın, bazıları korkmuş ve bazıları ise şoktaydı. Biz buraya savaşmaya değil, futbol oynamaya gelmiştik." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Panathinaikos Yunanistan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title