Haberler

Pamukova'da 3 Araç Birbirine Girdi: 2 Yaralı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde 2 otomobil ile 1 kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde 2 otomobil ile 1 kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Bu yoldan geçmek isteyen bir yolcu otobüsünün sürücüsü, yolu kapatan  jandarma ile tartıştı.

Kaza gece saatlerinde, D-650 Karayolu Bayırakçaşehir mevkisinde meydana geldi. Eskişehir yönüne giden Veli Büyükçifçi yönetimindeki 42 SD 377 plakalı kamyon 31 yaşındaki Serdar Özkan yönetimindeki 26 DS 346 plakalı otomobile çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle önünde giden İsmail Hakkı Özen yönetimindeki 34 RY 302 plakalı otomobile çarptı. Kazada Serdar Özkan ile İsmail Hakkı Özen yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara olay yerinde müdahalede bulundu.

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜNÜN YOL KAPATMA TEPKİSİ

Sağlık ekibinin yaralılara müdahalesini rahat yapabilmesi ve hastaneye sevki için jandarma ekibi yolu ulaşıma kapattı. Bu sırada, 34 FA 3132 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü yolun kapatılmasına tepki göstererek ambulansın kenara çekilmesini istedi. Jandarma yaralılara müdahale edildiğini belirtirken, yolun açılmasını isteyen otobüs sürücüsü ile tartıştı. Yaralılara müdahale edilmesinin ardından yol ulaşıma açılırken, yoluna devam otobüs sürücüsü gazetecilere de tepki göstererek, "Yazın beni de yazın" dedi.

Yaralılar Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

- Pamukovasakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Özkan Eskişehir Pamukova Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title