Haberler

Pamukova Çardak Köprüsü'nde Çalışma

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Pamukova ilçesindeki Çardak Köprüsü'ndeki çalışmaların son aşamaya geldiğini bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Pamukova ilçesindeki Çardak Köprüsü'ndeki çalışmaların son aşamaya geldiğini bildirdi.

Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin tamamında olduğu gibi ulaşımda alternatif güzergah, köprü ve güvenli yolculukları teminat altına aldıklarını belirtti.

Yeni hayata geçirilen Çardak Köprüsü'nün 124 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yapıldığını, köprüde asfalt çalışmalarına başladıklarını ifade eden Oktar, şunları kaydetti:

"Bir kilometrelik güzergahın asfaltlanmasının ardından Pamukova-Geyve arası ulaşımda önemli bir hizmeti daha hemşehrilerimizin kullanımına sunmuş olacağız. Yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla güney ilçeleri arasındaki geçişler daha güvenli hale geldi. Pamukova, büyükşehir sınırlarına dahil olmasının ardından altyapı ve içme suyu projelerinin yanı sıra ulaşım ve çevre yatırımlarıyla her geçen gün daha da güçlenen ilçe halini aldı. Çardak Köprüsü de büyükşehrin güçlü hizmet elinin Pamukova'da olduğunun ispatıdır. İlçemize hayırlı olsun."

Kaynak: AA / Yerel

Pamukova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title