Haberler

Pamukkale'de Eğitimci Yazardan Aile Konferansı

Pamukkale Belediyesi ve Müftü Ahmet Hulusi Efendi Vakfı, ’Bizi Biz Yapan Aile Hayatımızdır’ konulu konferans düzenleyerek Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul’u ilçe sakinleriyle buluşturdu.

Pamukkale Belediyesi ve Müftü Ahmet Hulusi Efendi Vakfı, 'Bizi Biz Yapan Aile Hayatımızdır' konulu konferans düzenleyerek Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul'u ilçe sakinleriyle buluşturdu.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki konferansa, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ertan Öz katıldı. Çok sayıda vatandaş da konferansa büyük ilgi gösterdi.

Başkan Gürlesin, konferansa gelenlerin ne kadar şanslı olduğuna dikkat çekerek, "Olmayanların ise neler kaçırdığını hep birlikte gördük. Hocamız da bunu konferans başında dile getirdi. Bize özel bir gece olacağını söylemişti. Rabbim kendisinden razı olsun. Bizler de yöneticiler olarak üzerimize düşen görevleri biliyoruz. Yaşanan bu olayların hocalarımızın aracılığıyla aktarılmasıyla daha da etkileniyoruz. Rabbim inşallah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu söylenenlerden sonra o görevlerimizi hakkıyla yerine getirmek için biz yöneticilerde daha da çaba sarf edeceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak böyle güzel sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

Konferansta ailenin önemini anlatan Eğitmen Yazar Halit Ertuğrul ise konferansa başlarken bugünün çok özel bir gün olacağına dikkat çekerek aile yapısının ele alınarak yaşama olumlu katkı konulacağını söyledi.

Ertuğrul, "15 yıldır da danışmanlığını yaptığım ailelerde yüzlerce drama şahit oldum. Ahir zamanın bir fitnesiyle karşı karşıyayız. Artık ateş hanelerimize düştü. Hangi evin kapısını çalarsanız çalın, eşiyle, çocuğuyla başı dertte olan bir Allah'ın kulunu gösteremezsiniz. Bunların üstesinden gelmek için nereden başlamamız lazım. Bugün nereden başlamamız gerektiğini ele alacağız. Dünyanın en zengini, ailesinde huzuru olandır. Dünyanın en fakiri de ailesinde huzur olmayandır. Rabbim, bizleri eşimizle çocuklarımızla imtihan etmesin. Hayatın en dayanılmazı insanın eşiyle, çocuklarıyla olan imtihanıdır. Başkasına akıl vermek, tavsiyede bulunmak çok kolaydır. Ancak sıkıntı eşiniz ve çocuklarınız arasındaysa bu kolay değildir. Yüzlerce ailenin içi dram doludur. İçinden geldiğim için biliyorum. Toplumla ilgili aile hayatıyla ilgili en büyük problem, insanların mantık ve varoluş nedenini kaybettiler. İnsan olmakla ilgili görevlerinin farkında değiller. Bütün mesele buradadır. İnsanlar sahip olduğu değerleri kaybetmeyince, elinden çıkmayınca anlayamazlar. Biz ne kadar değerli nimetlere sahibiz bunları bilmiyoruz. En huzurlu insan kendini sorgulayan hesaba çeken insandır, varlık sebebinin farkına varmaktır" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaklaşık 2 saat süren konferansın ardından Eğitmen Yazar Ertuğrul'a çiçek verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Ahmet Hulusi Pamukkale Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title