Haberler

Pamukkale'de 60 Bin Öğrenci Spor Yapacak

Denizli’nin Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeyi hayata geçirerek ilçede tüm öğrencileri sporla buluşturacak.

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeyi hayata geçirerek ilçede tüm öğrencileri sporla buluşturacak.

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirilecek ilçe sınırlarındaki tüm okullarda yer alan öğrencilerin en az bir spor dalına yönlendirileceği proje öncesi, Halk Eğitim Merkezi'nde rehberlik ve beden eğitimi öğretmenlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, söz konusu projeyle ilgili bilgiler aktardı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda tüm çocukların spora yönlendirilmesi ve dezavantajlı çocukların sıkıntılarının giderilmesi ele alındı.

Pamukkale ilçe sınırları içinde başlatılacak projenin bir örnek olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine destek olmak için eğitime ve sportif etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini belirterek, "Eğitime bakış açımız çok farklı. İlçemizde eğitimin kalitesi artması, başarı çıtasının yükselmesi için eğitime çok önemli destek veriyoruz. Konferans salonları, spor salonları yapıyoruz. Bunların hem kullanılması hem de tüm öğrencilere ulaşarak, dağarcıklarındaki hünerlerini de sergilemelerini istiyoruz. Bir de bunu yaparken dezavantajlı gruplarında spor yaparak kazanılmalarını istiyoruz. İlçemizde 60 bin dolayında öğrenci ve 4 bin dolayında öğretmen var. Bizler bütün birimlerin ortak çalışmasıyla öğrencilerimizi spora yönlendirerek bir kez daha örnek olacağız. Başlangıçta hiç hayal edilmeyen sonuçlara ulaşılacak. Bu proje diğer alanları da tetikleyerek belki de büyük başarılar ortaya çıkacak. Her yıl Haziran başı ve Mayıs sonu gibi düzenlenecek şölenlerde başarıyı ödüllendirmek istiyoruz. Her dalda başarılı olan çocuklarımızı ödüllendirip başarıyı teşvik edeceğiz. Bizim ise eğitime verdiğimiz destek ortadadır. İlçemizdeki okulların yüzde 90'nına çeşitli yardımlarımız oldu olmaya da devam edecek. Eğitime verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz. Ben şimdiden projenin hayırlı olmasını diliyorum. Siz değerli öğretmenlerimiz sayesinde yeni cevherlerimiz ortaya çıkacaktır" dedi.

Daha sonra toplantıda öğretmenler projeyle ilgili görüş ve fikirlerini aktardı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Hüseyin Gürlesin Pamukkale Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title