Haberler

Pamukkale Belediyesinden Okula Halı Saha

Pamukkale Belediyesi tarafından okul bahçesine yaptırılan halı saha, törenle hizmete açıldı.

Pamukkale Belediyesi tarafından okul bahçesine yaptırılan halı saha, törenle hizmete açıldı.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Mehmetçik Mahallesi'ndeki Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, halı sahanın bölgeye hayırlı olmasını diledi. Çocuklara ve gençlere bu tesisleri kullanma çağrısında bulunan Tin, sağlıklı yaşam için her daim spor yapmalarını önerdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da öğrencileri ve gençlerin şimdi çok şanslı olduklarını belirterek, belediyeye ilçeye ciddi spor tesisleri kazandırmasından dolayı teşekkür etti.

Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, "Belediyenin bütün fedakarlıklarla okullarımıza kazandırdığı, sosyal tesisler, yarının geleceği olan sevgili çocuklarımızın öncelikli olarak mutlu olmasına hizmet etsin. Onları vatanına, milletine, bayrağına bağlı ve onu koruyan gençler ve nesiller yetiştirmeye imkan tanısın." dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de gençleri spora yönlendirmek için bu tür çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilçemizde özendirmek için, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanıyacak spor tesislerinin bir bir yatırımını gerçekleştiriyoruz. Dev tesislerin yanında onlarca halı sahayı da ilçemize kazandırdık. "Öğrencilerimiz, gençlerimiz ve vatandaşlarımız spor yapsın" diye halı saha yatırımını tamamlayarak törenle hizmete açıyoruz. Buralardan sporcular yetişecek. Biz ilçemizde uygun olan her okulun bahçesinde böyle yatırımları yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından halı saha, törenle hizmete açıldı. Törene katılan protokol üyeleri ve öğrenciler sahada kısa bir maç yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale AK Parti Denizli Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title