Haberler

Pamukkale Belediyesinden Eğitime Destek

Pamukkale Belediyesi, ilçedeki okullara bahçe tanzimi, halı saha, spor salonu yapımı ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması konularında destek olacak.

Pamukkale Belediyesi, ilçedeki okullara bahçe tanzimi, halı saha, spor salonu yapımı ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması konularında destek olacak.

Sağlanacak destekle ilgili hazırlanan protokol, Valilik toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı. İmza töreninde konuşan Vali Şükrü Kocatepe, 2015-2016 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim öğretim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Kocatepe, belediyenin okulların genel bütçe imkanlarıyla yapılamayan, özellikle halı saha, peyzaj projeleri, bahçe düzenlemesi, araç gereç temini, boya badana, küçük onarımlar gibi konularda destek vereceğini, bu nedenle Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e teşekkür ettiğini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin de geçen ay belediye meclisinin aldığı karar gereği belediye olarak bütün kurumlara ellerinden gelen imkanlar çerçevesinde destek verdiklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlköğretim haftası dolayısıyla valimizin başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bir protokol imzalamak istedik. Amacımız belediye olarak sadece alt ve üstyapı veya park yapmak olmamalıdır. Eğitimdeki kalitenin artırılması anlamında okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesini gerekiyor. Pamukkale ilçe sınırları içerisinde 46 tane ilköğretim okulumuz var. Bu okullarımızda bugün ilkokul 1. sınıfa başlayan yaklaşık 6 bin öğrencimize okul gereçlerini dağıttık."

Konuşmaların ardından Vali Kocatepe ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz hazırlanan protokolü imzaladı.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Gürlesin Şükrü Kocatepe Pamukkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title