Haberler

Pamukkale Belediyesi'nin Logosu Belirlendi

Pamukkale Belediyesi’nin logosu mecliste onaylanarak resmiyet kazandı.

Pamukkale Belediyesi'nin logosu mecliste onaylanarak resmiyet kazandı.

Meclis, Haziran ayı oturumlarında belediyenin kurumsallaşmaya doğru gitmesi için gerekli logonun belirlenmesi konulu gündem maddesini görüştü. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi'nin kurumsal bir kimliği olması için logo anketi düzenlediklerini kaydederek, "Belediye olarak kurumsal bir kimliğe bürünmek istiyoruz. Göreve gelir gelmez logo çalışması yaptırdık. 24 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasından belediyemizin resmi web sitesinden anket yaptık. İlk olarak 3 seçenek sunduk. 1. logo yüzde 30,77 oyla bin 277 beğeni kazandı. 2. logo ise yüzde 16,6 oyla ve 747 beğeni aldı. 3. Logo ise en fazla oyu alan logomuzdu. Yüzde 47,5 tercih edildi. 2 bin 127 beğeni kazandı. 3 seçenek sunduk ama bunların dışında logo olsun şeklinde taleplerde geldi. Bunların dışında seçeneklerde oldu. Biz ona da bir şık olarak hiçbiri seçeneğini koyduk. Bunların dikte edilmesi anlamına gelmemesi için (hiçbiri) seçeneğimiz vardı. Bu seçeneği yüzde 5,2 olarak 233 kişi tercih etti. En fazla beğeniyi yüzde 47,5 oran ve 2127 beğeniyle 3. logo aldı. En fazla oy alan logoyu Pamukkale Belediyemizin logosu olarak kullanmak istiyoruz. Eğer kabul edilirse kurumsal bir kimliğe doğru biraz daha yaklaşmış olacağız" dedi.

Daha sonra grup başkan vekilleri logo hakkındaki görüş ve önerilerini meclis üyelerine aktardı. Komisyondan oy birliğiyle meclise gelen gündem maddesi oylamaya sunuldu. Ankette en fazla oyu alan üçüncü logo, Pamukkale Belediyesi'nin logosu olarak oy birliğiyle kabul edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hüseyin gürlesin Pamukkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title