Haberler

Pamukkale Belediyesi'nden Örnek Davranış

Pamukkale Belediyesi ile Kızılay Denizli Şubesi, ‘El Ele Kan Bağışı Kampanyası’ düzenledi.

Pamukkale Belediyesi ile Kızılay Denizli Şubesi, 'El Ele Kan Bağışı Kampanyası' düzenledi.

Pamukkale Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 'Kan Verelim Can Kurtaralım" sloganıyla kan bağışı yaptı. Kızılay kan merkezinde kan stoklarındaki yetersizlik nedeniyle Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere,başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve çok vatandaş kan bağışında bulundu. Kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Gürlesin, kan vermenin önemine işaret etti. Kan stoklarındaki azalma sonucu çözüm için hemen harekete geçildiğini ifade eden Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak kan verme kampanyasına biz de destek vermek amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Kanın azaldığı noktasında Kızılay'dan bize bilgi geldi. Biz de Belediye meclis üyelerimiz, personellerimiz ve vatandaşlarımız olarak böyle bir çalışmada yer alıyoruz.Belediyemiz önünde kurulan çadırdaki Kızılay'ın görevlendirdiği arkadaşlar burada kan alacaklar. Can kurtarmak için kan bağışlamak çok önemlidir.Herkesin kan bağışına destek vermesini bekliyoruz. Bundan dolayı bütün vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacıyla yerel yöneticiler olarak örnek olmak için bizler de kan vermek istiyoruz. Belirli aralıklarla kan vermek sağlık açısından son derece faydalıdır" dedi.

Başkan Gürlesin, üretilemeyen varlıkların başında kanın geldiğine dikkat çekerek, kana olan ihtiyaçların da ancak duyarlı insanların kan bağışı yapmasıyla karşılanacağını sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Pamukkale Denizli Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title