Haberler

Pamuk: "Taraftara Bilet Dağıtacağız"

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, kötü gidişata dur demek için kampanya başlattıklarını belirterek, "Anadolu Üsküdar maçında taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak galip gelmek istiyoruz.

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, kötü gidişata dur demek için kampanya başlattıklarını belirterek, "Anadolu Üsküdar maçında taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak galip gelmek istiyoruz. İş adamlarımız ve firmalarımız maç biletlerini aldı. Bu biletleri öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza dağıtacağız" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Yaşar Pamuk basın toplantısı düzenledi. Orduspor Store'da düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Pamuk, Orduspor'da yaşanan sportif başarısızlığın taraftar desteği ile son bulacağını söyledi. Taraftarı maça çekmek için bilet dağıtımı yapacaklarını ifade eden Pamuk, "Özellikle futbol takımımızda ciddi emekler ve mücadeleler vermemize rağmen yaşadığı başarısızlığın önüne geçme noktasında mücadele içerisine girdik. Yönetim kurulu olarak toplandık ve bir takım kararlar aldık. Orduspor aldığı puanlarla özdeşleşecek bir takım değil. Özellikle bu hafta sonu oynanacak olan Anadolu Üsküdar maçında taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak galip gelmek istedik. Bu doğrultuda Ordu'daki iş adamlarımızı arayarak onların destekleri ile bu hafta oynanacak olan maçta 7'den 70'e tüm öğrenci ve vatandaşlarımızı maça gelmesi için biletler dağıtacağız. İş adamlarımız ve firmalarımız biletler aldı. Bu biletlerin öğrenci ve vatandaşlarımıza dağıtımını yapacağız. Bu sayede en azından hafta sonu oynanacak olan maça 5-6 bin seyircinin gelmesini istiyoruz" diye konuştu.

"3 PUAN ALAMAZSAK CİDDİ SIKINTILAR YAŞAYACAĞIZ"

Anadolu Üsküdar maçında alınacak mağlubiyetin takımı zor duruma düşüreceğini, taraftarın destek vermesi durumunda takımın galip geleceğine güvendiğini aktaran Pamuk, "Yapılan bu gayretlerle amacımız seyirci desteğini arkamıza almak. Basket takımımız kendisinden daha iyi olan iki takımı seyirci desteği ile yendiğine şahit olduk. Futbolda da sportif başarı olmadığı için taraftarlarımız bize küstü, onlarla bir araya gelip bütünleşmek için böyle bir yola başvurduk. Bu doğrultuda Pazar günü saat 13.00'teki maça tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu maç bizim için çok önemli bu maçta 3 puan alamazsak ciddi sıkıntılar yaşayacağımızı düşünüyorum. Bunun bilincinde olarak taraftarı kesinlikle ve kesinlikle maça bekliyoruz. Halkımızın yanında ilimizin Valisini, Büyükşehir Belediye Başkanını, ilçe belediye başkanlarını herkesi maça davet ediyorum. Bu takımın, stadyumu dolduran taraftarları üzmeyeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Pamuk, ayrıca dağıtılacak olan biletlerin dışında da Anadolu Üsküdar maçı biletlerinin 1 TL olacağını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Orduspor Üsküdar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title