Haberler

Pamuk: "Taraftar Takımın Her Şeyi"

Orduspor Külüp Başkanı Yaşar Pamuk, taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, "Orduspor Süper Lig’e taraftarla çıktı, taraftar olmazsa bu iş zor oluyor, taraftar takımın her şeyi. Taraftarımızın desteklerini bekliyoruz.

Orduspor Külüp Başkanı Yaşar Pamuk, taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, "Orduspor Süper Lig'e taraftarla çıktı, taraftar olmazsa bu iş zor oluyor, taraftar takımın her şeyi. Taraftarımızın desteklerini bekliyoruz. Orduspor'un yaşaması için ekonomi ve taraftar desteği gerekiyor" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, Orduspor Store Mağazası'nda basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında Orduspor Kulübü'nde yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler veren Başkan Pamuk, basketbolda ve futbolda en önemli gücün taraftar olduğunu söyledi. Fethiyespor maçı için bilet fiyatlarını düşürdüklerinin belirten Pamuk, sponsorların desteği ile öğrencilere de ücretsiz bilet dağıtacaklarını ifade etti. Toplantıda ayrıca basketbol takımına değinen Yaşar Pamuk, Orduspor'un başarılı oyuncularından D'andra Moss ile yollarını ayırdıklarını dile getirdi.

"ORDUSPOR'UN YAŞAMASI İÇİN TARAFTAR DESTEĞİ GEREKİYOR"

Fethiyespor maçına taraftarı çekmek için Anadolu Üsküdar 1908 maçında uygulanan bilet desteğini devam ettireceklerini aktaran Pamuk, "Orduspor futbol ve basketbol takımlarında en büyük sıkıntıların başında para ve en önemlisi taraftar desteğinin maçlara yansıyıp yansımaması var. Bu sebeple Fethiyespor maçında taraftar desteğinin oluşması için Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçında başlattığımız taraftar desteği devam edecek. Sponsorların desteği ile biletler yine 1 ve 2 lira olacak. Öğrencilerimiz için sponsorlar tarafından alınan biletlerde şehrin belli bölgelerinde açılan stantlarla maça gelmek isteyenlere dağıtacağız. Orduspor Süper Lig'e taraftarla çıktı taraftar olmazsa bu iş zor oluyor. Taraftarımızın desteklerini bekliyoruz. Orduspor'un yaşaması için ekonomi ve taraftar desteği gerekiyor. Takımımız iyi oynuyor, taraftar desteği ile Fethiyespor maçında galibiyet almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

"D'ANDRA MOSS ARTIK BİZİM SPORCUMUZ DEĞİL"

Basketbol takımının Avrupa'da iyi mücadele ettiğinin ancak bazı oyuncularla yolların ayrıldığının altını çizen Pamuk, "Basketbolda da taraftar desteği önemli bugün Dinamo Moskova ile deplasmanda maçımız var. Burada taraftarımızın desteği ile rakibimizi yenmiştik, inşallah bugün de yenerek iyi bir başarı elde etmiş oluruz. Ayrıca Rusya ile yaşanan kriz ve ABD Büyükelçiliği'nde yaşanan olaylar sebebi ile bazı oyuncularımız Rusya'ya gidemedi. Hal böyle olunca bazı sporcularımızla yollarımız ister istemez ayrıldı. Basketbol takımımızda hepinizin tanıdığı D'andra Moss artık bizim sporcumuz değil. Ordu'da fazla kalamasa da basketbol takımımıza önemli hizmetleri oldu, bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu doğrultuda açılan boşlukları yeni transferle kapatmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

"RAHAT ETMEMİZ İÇİN 500-600 BİN TL DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Orduspor'a maddi anlamda verilen taahhütlerin yerine getirileceğine inandığını vurgulayan Pamuk, "Kulüp olarak rahat etmemiz için 500-600 bin TL desteğe ihtiyacımız var. Orduspor'a verilen taahhütler yerine getirilirse bizde oyuncuların parasını tamamen öderiz ve ikinci yarı kayıpsız bir şekilde yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Fethiyespor Orduspor Üsküdar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title