Haberler

Paletli Yüzme Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Mersin'de Yapılıyor

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen "Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası" Mersin’de yapılıyor.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen "Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası" Mersin'de yapılıyor. Erkeklerde 17, kadınlarda 14 takımda 210 yüzücünün mücadele edeceği şampiyonada, A Milli Takıma seçilecek sporcular da belirlenecek.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin'in ev sahipliğinde 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası", Mersin Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılıyor. Şampiyonada Gaziantep, Ordu ve İstanbul'dan 17 erkek ve 14 kadın takımdan 210 sporcu, 3 gün boyunca mücadele edecek. Sporcular su üstü, dip, tüplü ve bayrak olmak üzere 4 ayrı kategoride yarışacaklar. Ayrıca şampiyonada A Milli Takıma seçilecek olan sporcular da belirlenecek.

Şampiyonanın açılış seremonisi Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlendi. Seremoniye, Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Tayfun Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Vedat Yüksel, TSSF Teknik Kurul üyesi milli antrenör Cengiz Bingül ve TSSF Mersin İl Temsilcisi Yalçın Polatkan katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Katırcı, Mersin'in uzun süredir bu tür etkinliklere ev sahipliği yaptığını belirterek, "Sahip olduğumuz bu güzel spor salonları ve sahalarıyla ülkemizde bulunan birçok federasyona ev sahipliği yapmaktan büyük keyif alıyoruz. Federasyonun 11 branşta da ilimizde yapacakları faaliyetlerde ev sahipliği yapmak bizim için şereftir. Yarışların başarılı olmasını, genç kardeşlerimizin milli takımlara seçilmelerini ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum. Centilmence ve dostça yarışmanızı temenni ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Tarakçı da "Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu uhdesinde olan branşların bir çoğunu ilimizde gerçekleştiriyoruz ama Mersin'de ilk olarak düzenlenen Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası bizim için ilkler arasına girdi. Özellikle sportmence, birbirinize karşı saygı ve sevgi çerçevesinde yarışmanızı diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep İstanbul Türkiye Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title