Haberler

Palandöken ve Konaklı'da Tek Bilek Uygulaması

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Proje Grup Başkanı Ayhan Kabaktepe, Palandöken ve Konaklı'da tek bilet uygulamasına geçileceğini söyledi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Proje Grup Başkanı Ayhan Kabaktepe, Palandöken ve Konaklı'da tek bilet uygulamasına geçileceğini söyledi.

Kabaktepe, Erzurum Valiliği Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçen yıl aralık ayı itibarıyla tüm sahada hem özelleştirme sürecini sağlıklı ve etkin bir şekilde yürütmek amacıyla merkezlerdeki bütün tesislerin gelir, gider yatırım süreçleri dahil, özelleştirme kapsam programına alındığını söyledi.

Bu süreçten itibaren profesyonel bir şekilde işleri yürütmek amacıyla danışmanlık hizmeti alım sürecine başladıklarını vurgulayan Kabaktepe, daha önce de bir yönetim merkezi oluşturulması için işletme daire başkanlığının kuruluşunu sağladıklarını belirtti.

Burada, 25 nitelikli personeli istihdam ederek, çalışmalara başladıklarını vurgulayan Kabaktepe, uluslararası danışmanlık süreci sonucunda dünyanın kayak merkezleri yönetimi ve operasyonunda çok yetkin olan bir şirketin ihaleyi kazandığını ve 14 Ocak 2014'te fiilen kayak merkezlerinde süreci bizzat yönetmek amacıyla işleri devrettiklerini ve bütün sezonu profesyonel bir şekilde yönettiklerini belirtti.

Bu süreç içerisinde merkezlerin Avrupa ve dünyadaki uluslararası standartlara kavuşturulması amacıyla ihtiyaçların profesyonel bir biçimde tespit edildiğini vurgulayan Kabaktepe, "Bu sezonda çok yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Bölgeyi büyük bir tanıtım faaliyeti içerisine girmiş olacağız. Biz bu süreçte, belirlediğimiz temel öncelikleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Palandöken'de yapılan ancak su tutmayan göleti tamir edeceklerini vurgulayan Kabaktepe, kayak merkezlerinde tek bilet uygulamasına geçeceklerini ifade etti. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Erzurum Valiliği Palandöken Konaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title