Haberler

Palandöken: "Nuh Köklü Cinayetini İşleyen Kişi Esnaf Değil"

ANKARA (İHA) – TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, gazeteci Nuh Köklü'nün Kadıköy'de aktarlık yapan bir esnaf tarafından öldürüldüğüne ilişkin haberlerle ilgili, "Konfederasyonumuzca yapılan araştırmada adı geçenin esnaf olmadığı ve teşkilatımızla hiçbir ilişkisinin bulunmadığı belirlenmiştir" dedi.

Gazeteci Nuh Köklü'nün Kadıköy'de aktarlık yapan bir esnaf tarafından öldürüldüğüne ilişkin haberlerle ilgili yazılı açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu çatısı altında bulunan tüm esnaf ve sanatkar teşkilat birimlerinin her bir mensubunun bu elim ve vahim olayın meydana gelmesinden büyük bir elem ve üzüntü duyduğunu belirtti. Palandöken, "Konfederasyonumuzca yapılan araştırmada adı geçenin esnaf olmadığı ve teşkilatımızla hiçbir ilişkisinin bulunmadığı belirlenmiştir. 800 yıldan beri 'Eline, diline, beline sahip ol', 'Kapını, alnını ve kalbini açık tut' felsefesinin sahibi olarak halkımıza ülkemizin her yanında hizmet eden esnaf ve sanatkarlarımız, bu olayı bir defa daha telin ediyor, hayatını kaybeden değerli gazeteci Nuh Köklü'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, milletimizin ve basın camiamızın acısını paylaşıyor, katil zanlısının da yargılanarak hak ettiği cezayı alacağına inanıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bendevi Palandöken Türkiye Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title