Haberler

Palandöken'de Öğrencilere Uygulama Yerel Yönetim Dersi

Erzurum'un Merkez Palandöken İlçesi Belediyesi'nde ilköğretim okulu öğrencilerine uygulamalı yerel yönetim dersi verildiği bildirildi.

Erzurum'un Merkez Palandöken İlçesi Belediyesi'nde ilköğretim okulu öğrencilerine uygulamalı yerel yönetim dersi verildiği bildirildi.

Palandöken Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Nihat Kitapçı İlköğretim Okulu dördüncü sınıf öğrencilerinin, Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin ile Meclis Salonu'nda bir araya geldiğini belirtildi.

Yerel yönetimi yakından tanımak ve konuyu uygulamalı olarak öğrenmek için belediyeyi ziyaret eden öğrencilere, Belediye Başkan Yardımcısı Engin'in gerekli bilgiyi verdiği ifade edildi.

Öğrencilerin yerel yönetim konusundaki sorularını yanıtlayan Engin, eğitime önem veren bir kurum olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Palandöken'deki okullarımızı her zaman ziyaret ederek sıkıntılarına kulak veriyoruz. Okullarımızın eksiklerinin tamamlanması ve sıkıntıların giderilmesi konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçemiz de bulunan birçok okulumuzun bahçesinde yeni çevre düzenlemeleri yaparak asfalt çalışmaları gerçekleştirdik. Çocuklarımızın sosyal-kültürel ve sportif faaliyetler içerisinde bulunmaları için projeler yapıyoruz. Her işin başında eğitim geliyor ve geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması çok önemli. "

- ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title